woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BILnet wordt uitgebreid met QuickMoney™, een nieuwe functie om geld op te nemen met een smartphone
BILnet wordt uitgebreid met QuickMoney™, een nieuwe functie om geld op te nemen met een smartphone

BILnet wordt uitgebreid met QuickMoney™, een nieuwe functie om geld op te nemen met een smartphone

  • Luxemburg
  • Banque Internationale à Luxembourg (BIL) blijft innoveren; vanaf 5 december worden de functies voor mobiele applicaties en internetbankieren uitgebreid met de mogelijkheid om bij de geldautomaten van BIL zonder bankpas geld op te nemen.
  • DEXIA-BIL
  • https://www.bil.com
  • contact@bil.com
  • https://www.bil.com/nl/Documents/communiques-de-presse/2014-12-04-nl.pdf

Wij zijn daarmee, in samenwerking met onze vaste leverancier van geldautomaten Diebold, de eerste Luxemburgse bank die deze mogelijkheid aanbiedt. QuickMoney™ kan direct via de applicatie voor smartphones BILnet Mobile worden gebruikt en wordt toegevoegd aan de bestaande functies van QuickBanking™:

QuickView™ en QuickTransfer™, waarmee u respectievelijk saldi van rekeningen en bankpassen kunt opvragen en met behulp van een pincode overschrijvingen kunt uitvoeren.

Met uw smartphone kunt u via QuickMoney™ op twee manieren geld van uw rekeningen opnemen: door direct vanaf de applicatie BILnet Mobile een op het scherm van de BIL-geldautomaat afgebeelde QR-code te scannen, of door een eenmalige code voor geldopname aan te maken (geldigheidsduur 60 minuten).

Deze eenmalige code kan ook op een vaste computer via BILnet worden aangemaakt. Een praktische oplossing om anderen te helpen of om geld op te nemen als u uw bankpas bent vergeten.

De beveiliging van deze nieuwe functie wordt gegarandeerd door het feit dat QuickMoney™ m.b.v. een LuxTrust-product op de computer van de cliënt moet worden geactiveerd, waarbij het gewenste maximale opnamebedrag kan worden vastgelegd. Bovendien is bij iedere opname het gebruik van een pincode vereist (net als met een bankpas).

Op 22 oktober 2014 kende het financieel tijdschrift The International Banker in het kader van de Banking Awards 2014 de prijs “Meest innoverende retailbank in Luxemburg” toe aan de oudste private bank van het financiële centrum. Deze prijs is een erkenning voor de uitstekende kwaliteit van de directe BILnet-kanalen (mobiel), voor de inspanningen die door de kantoren geleverd worden en voor de uitbreiding van het self-bankingaanbod.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top