vrijdag, mei 29, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Binnen tuinieren in een kweektent – wat heb je nodig?
Binnen tuinieren in een kweektent – wat heb je nodig?

Binnen tuinieren in een kweektent – wat heb je nodig?

  • Nederland
  • Wanneer je wilt gaan beginnen met indoor tuinieren heb je verschillende mogelijkheden. De makkelijkste optie is om te kiezen voor een complete kweektent, daarmee heb je in één keer alles wat je nodig hebt. Maar waar moet je op letten?
  • gt3
  • Garden Team
  • http://www.gardenteam.nl
  • info@gardenteam.nl

Zorg bij het kopen van een kweektent dat alles aanwezig is om direct te kunnen starten met binnenshuis tuinieren. Je zal enkel nog aarde, potten en voeding nodig hebben – maar de basismaterialen moeten allemaal aanwezig zijn.

Geen nare luchtjes

Een nadeel van binnen tuinieren kan zijn dat je nare luchtjes in huis hebt hangen. Bij het gebruik van kweektent is het dan ook belangrijk dat deze worden opgevangen, zodat je zelf geen hinder hebt. Belangrijk is daarbij dat er een goede afzuiging aanwezig is die de luchtjes wegzuigt, en een ventilator die zorgt voor de nodige frisse lucht.

Verlichting

Planten hebben licht nodig – zonder verlichting kom je dus niet ver. De eerste stap naar succesvol binnen tuinieren is een goede lamp. Kies je voor een complete kweektent dan heb je direct de beschikking over de juiste verlichting; deze lampen geven een juiste hoeveelheid licht af in combinatie met een goede hoeveelheid warmte.

Temperatuur

Buiten groeien planten door een combinatie van zonlicht en temperatuur, binnen heb je helaas geen beschikking over deze natuurlijke hulpmiddelen. Om de planten in de kweektent goed te laten groeien zul je de temperatuur in de gaten moeten houden. Onze complete kweektenten worden geleverd met een thermostaat en een temperatuurmeter, zodat je hier geen zorgen over hoeft te maken. Ook de luchtvochtigheid wordt in de gaten te houden – voor een optimaal klimaat om indoor te tuinieren.

Over Gardenteam

GardenTeam.nl is een initiatief van Klimo Trading Company opereert in een dynamische markt waar de verwachtingen van klanten constant veranderen. Om hier op in te kunnen spelen hebben wij een flexibele organisatie die snel kan schakelen in het voordeel van onze klanten.

Klimo Trading Company biedt altijd de beste kwaliteit/ prijsverhouding. Dat betekent dat wij ons inzetten om de klant ten alle tijden de beste deal kunnen garanderen.

Over klimotrading

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top