vrijdag, februari 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BiQ Group start bank voor ondernemers
BiQ Group start bank voor ondernemers

BiQ Group start bank voor ondernemers

  • Nederland
  • Het relatief nieuwe crowdfunding succes laat zien dat veel mensen behoefte hebben aan een verdere professionalisering en opvolging. Dat is ook het karakter van om open en transparant te zijn en samen met een grote 'crowd' een nieuwe bank te definiëren die de behoeften en gebreken van de markt gaat invullen.
  • BiQ-logo-website
  • BiQ Group N.V.
  • https://www.biqgroup.com
  • info@biqgroup.com
  • Noot voor de redactie: Over BiQ Group N.V. BiQ Group ondersteunt ondernemers en verleent financiële faciliteiten. Door het eigen ontwikkelde sociale netwerk bestaande uit ondernemers en investeerders ondersteund en biedt BiQ organisaties van elke omvang de mogelijkheid om de financiële draagvlak te verbeteren, de betrokkenheid van klanten te vergroten en de groei van hun onderneming te bevorderen. Het hoofdkantoor van BiQ bevindt zich in Amsterdam aan de Keizersgracht 62. Ons motto is: ”Samen bereiken we meer”. BiQ is een gedeponeerd merk van BiQ Group N.V. Alle product- en bedrijfsnamen in dit document worden vermeld zijn merken of gedeponeerde merken van hun respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden. Meer informatie is beschikbaar via www.biqgroup.com of volg BiQ Group op Twitter @biqgroup.

BiQ Group start eigen ondernemersbank.

Om ondernemingen verder te helpen is alleen geld beschikbaar stellen niet voldoende. Een onderneming is op meerdere manieren te helpen om zodoende te komen tot een gezonde doorgroei. Voor de huidige banken is dit een markt die niet interessant is omdat het veel tijd vergt om een financieringsaanvraag in behandeling te nemen. Wij werken uitsluitend met ondernemers die elkaar begrijpen zodat er sneller geschakeld kan worden om het benodigde resultaat te behalen.

Het relatief nieuwe crowdfunding succes laat zien dat veel mensen behoefte hebben aan een verdere professionalisering en opvolging. Dat is ook het karakter van om open en transparant te zijn en samen met een grote ‘crowd’ een nieuwe bank te definiëren die de behoeften en gebreken van de markt gaat invullen.

Om deze doelstelling te bereiken zal de bank fungeren als coöperatieve bank waarbij iedereen mede-eigenaar kan worden. Door de community te gaan betrokken zorgen wij ervoor dat er innovatieve en ambitieuze financiële producten en diensten op de markt gaan verschijnen die ondernemers ook verder gaan helpen.

Voor meer informatie over onze plannen en doelstellingen verwijzen wij u naar onze website http://www.biqgroup.com of telefonisch op 088-1020000.

Over biqgroup

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top