vrijdag, oktober 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BizzFund lanceert DebtCollectProgram
BizzFund lanceert DebtCollectProgram

BizzFund lanceert DebtCollectProgram

  • Nederland
  • BizzFund helpt ondernemers met debiteurenbeheer
  • BizzFund
  • http://www.bizzfund.com
  • info@bizzfund.com

Middelharnis – Het DebtCollectProgram van BizzFund biedt diverse maatwerkcomponenten om de debiteurenportefeuille goed onder controle te houden, terwijl men zelf de regie bewaart over de klantrelatie. BizzFund maakt gebruik van innovatieve software waardoor het debtcollectprogram uitermate is geschikt voor het MKB en ZZP’ers.

Door de terughoudendheid van de banken kunnen bedrijven nauwelijks meer investeren. Dat leidt volgens BizzFund tot onnodige faillissementen en stagnerende economische groei. Een sterk debiteurenbeleid draagt bij aan een betere liquiditeitspositie waardoor er sneller middelen zijn om te investeren. De innovatieve software van BizzFund helpt ondernemers de debiteurenpositie goed te beheersen en de betalingstermijn terug te dringen.

In Nederland zijn schitterende ondernemingen gevestigd en is er een schat aan kennis. Die moeten we juist gebruiken om de groei in de economie aan te jagen en de werkgelegenheid te stimuleren, “De meeste faillissementen kosten de maatschappij veel geld, dat proberen we met het DebtCollectProgram juist te voorkomen in gevallen waar we spreken over in basis een gezonde onderneming”. Aldus Erwin Jager, directeur van BizzFund.

BizzFund biedt organisatieoplossingen voor ondernemingen en ondernemers. Door het leggen van kruisverbanden en deze te analyseren met de focus op groei en innovatie, onderscheidt BizzFund zich in de manier waarop zij toegevoegde waarde levert aan ondernemingen.

Over BizzFund

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top