zaterdag, november 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BL-Equities Asia: profiteren van de groei
BL-Equities Asia: profiteren van de groei

BL-Equities Asia: profiteren van de groei

  • Internationale
  • BL-Equities Asia is het op Azië gerichte fonds dat beheerd wordt volgens de beleggingsaanpak van BLI (Banque de Luxembourg Investments). De beheerder is Tanguy Kamp en de basismunt is de euro. Sinds de oprichting ervan op 30 januari 2014 heeft het fonds een rendement behaald van 20,8%. Het rendement sinds begin 2015 bedraagt 9,52%. Meer uitleg in woord en beeld.
  • Banque De Luxembourg
  • http://www.banquedeluxembourg.com
  • info@bli.lu
  • http://www.banquedeluxembourgnews.com/nieuws/entry/bl-equities-asia-profiteren-van

Voor wie is BL-Equities Asia geschikt?

Dit fonds is bijzonder geschikt voor langetermijnbeleggers die hun beleggingen willen diversifiëren en willen profiteren van zowel de forse toename van de consumptie in de Aziatische groeilanden als de groei in deze regio, waar bijna de helft van de wereldbevolking woont. Het fonds is ook beschikbaar in dollar, een munt waaraan heel wat Aziatische munten gekoppeld zijn. De aanbevolen beleggingshorizon bedraagt minstens tien jaar.

Waarom beleggen in Aziatische landen?

Alle Aziatische landen hebben in vergelijking met de ontwikkelde landen nog altijd een aanzienlijk economisch inhaalpotentieel door hun goede kerngegevens, hun bevolkingsgroei en hun stijgende consumptie. Een aantal Westerse ondernemingen heeft trouwens al gekozen voor een notering aan de beurs van Hongkong, omdat zij beseffen dat Azië hun belangrijkste groeipool zal worden. Deze strategische beslissing maakt ze zichtbaarder op de financiële markten en bij de consumenten in die landen.

Hoe wordt het fonds beheerd?

Het fondsvermogen wordt belegd in ondernemingen die gevestigd zijn in Aziatische landen, uitgezonderd Japan. Net als bij de andere BL-aandelenfondsen leggen wij de focus op de intrinsieke kwaliteiten van ondernemingen, meer bepaald een gezonde balans, een duidelijk concurrentievoordeel zoals een sterk merk, een uniek distributienetwerk, een exclusieve licentie of een technologisch voordeel. Ondernemingen met dergelijke kenmerken kunnen immers aantrekkelijke marges hanteren, wat zorgt voor een sterke rentabiliteit. En net die twee factoren creëren op lange termijn waarde voor aandeelhouders.

Hoe is de portefeuille samengesteld?

In Azië zijn ondernemingen die aan onze beleggingscriteria voldoen hoofdzakelijk te vinden in de sectoren voeding, distributie, informatietechnologie en industrie. De samenstelling van de portefeuille wijkt sterk af van de belangrijkste Aziatische beursindexen, die hoofdzakelijk bestaan uit ondernemingen in de financiële of de grondstoffensector, met andere woorden sectoren die zelden aan onze criteria voldoen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top