donderdag, januari 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / BlackIP Distribution start met de distributie van Exinda in de Benelux
BlackIP Distribution start met de distributie van Exinda in de Benelux

BlackIP Distribution start met de distributie van Exinda in de Benelux

  • Europa
  • Exinda, marktleider op het gebied van ‘Wan-Optimization’ en BlackIP Distribution hebben een distributieovereenkomst gesloten voor de Benelux-markt. De Exinda technologieën welke bestaan uit netwerk optimalisatie oplossingen voor wide area netwerken stellen organisaties in staat om een voorspelbare gebruikerservaring voor strategische zakelijke toepassingen te verzekeren door middel van policy-gebaseerde WAN-Orchestration. Exinda oplossingen wijzen op een intelligente manier netwerkbandbreedte toe en optimaliseren het verkeer op basis van de prioriteiten van het bedrijf.
  • http://www.persberichten.com/
  • info@blackip.nl

Exinda is een zeer interessante organisatie omdat traditionele WAN-oplossingen niet werden ontworpen om problemen op te lossen in de cloud, op mobiele devices of voor streaming video. In tegenstelling tot traditionele WAN-optimalisatie appliances, die alleen gericht zijn op het sneller maken van het netwerk, biedt Exinda een unieke WAN-orchestration oplossing die richt zich op het betrouwbaarder, productiever en sneller maken van het netwerk. De gebruikerservaring bij live-streaming applicaties als bijvoorbeeld Skype for Business wordt hierdoor sterk verbeterd.

Peter Ruijters, General Manager bij BlackIP Distribution, ‘Het wordt steeds moeilijker om belangrijke zakelijke apps die bandbreedte te geven die ze nodig hebben. Door de sterk toegenomen datastromen over bedrijfs- en wide area netwerken (voice/video/data/social media, etc.) kiezen steeds meer (grote-) bedrijven maar ook overheid, financiële instellingen, detailhandel en gezondheidsinstellingen voor oplossingen die optimaal gebruik garanderen van de beschikbare bandbreedte. Exinda heeft een oplossing ontwikkeld die ervoor te zorgt dat men altijd weet hoe applicaties presteren en om ervoor te zorgen dat men controle behoud en een consistent hoge gebruikerservaring te garandeert. Exinda wordt dan ook niet voor niets ‘visionair’ genoemd in de ‘Gartner Magic Quadrant For WAN Optimization’’.

Over BlackIP Distribution
BlackIP is een toonaangevende, onafhankelijke, partner in Managed IT Security en richt zich op het leveren van Cloud- en beheerde IT-diensten en ICT-oplossingen in Nederland en België. Ook houdt BlackIP zich van oudsher bezig met Value Added Distributie (VAD) van merken als Barracuda Networks, Clavister, Stormshield, Entrust Datacard, Comodo en Guardian-360.

Over Exinda
Onze missie is om ondernemingen en Service-Providers te helpen om op eenvoudige wijze hun netwerk SLA’s (service-level-agreements) te optimaliseren door middel van het leveren van de best mogelijke ‘application performance’. Wij doen dit door onze sterk innoverende technologie genaamd ‘WAN Orchestration’ en de Exinda ‘Network Orchestrator’. Meer dan 4,000 organisaties wereldwijd vertrouwen op Exinda om er zeker van te zijn dat hun meest kritische applicaties werken met de hoogst mogelijke performance.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top