zondag, januari 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Blaffende app geeft honden een sociaal leven
Blaffende app geeft honden een sociaal leven

Blaffende app geeft honden een sociaal leven

  • Nederland
  • Alleen een blokje om met de hond is niet meer van deze tijd. Honden hebben namelijk ook behoefte aan sociale uitjes met soortgenoten. Met de gratis DoggyDating app is dit zo geregeld!
  • http://www.nieuwsbank.nl/
  • info@doggydating.com

Baasjes kunnen in deze app een DoggyDate aanmaken. Dat is een hondenwandeling waarbij een aantal honden en hun baasjes met elkaar afspreken. Elke hond heeft zijn eigen profiel op de app en per DoggyDate zie je welke honden er meegaan. Zodra er een nieuwe DoggyDate is aangemaakt ontvangen baasjes in de omgeving automatisch met 2 blafjes een uitnodiging.

Naast DoggyDates staan ook alle losloopgebieden van Nederland in deze app. Zo kun je, waar je ook bent, op de kaart zien waar een losloopgebied in de buurt is. Kortom alles wat je nodig hebt om van de hond uitlaten een gezellig uitje te maken voor hond en baas!

De app is bedacht door de Amsterdamse Nicole Kinsbergen die er van baalde dat ze in het park vaak geen honden tegenkwam om haar hond Louis mee te laten rennen en ravotten. In maart 2014 lanceerde ze na 2 jaar voorbereiding de app en dat bleek een schot in de roos! Want inmiddels is de DoggyDating app bijna 50.000 keer gedownload en worden er in het hele land gezellige DoggyDates door de gebruikers aangemaakt.

“Behalve dat dit erg gezellig is voor hond en baas is het ook ideaal om honden te socialiseren en hun energie kwijt te laten raken. Het is ook echt een sociaal gebeuren waaruit al heel veel vriendschappen zijn ontstaan. Veel baasjes gaan dan ook zeker één keer per week op DoggyDate wat voor de honden het hoogtepunt van de week is. In “hondenland” is DoggyDaten al een begrip, het wachten is nu tot het wordt opgenomen als officieel werkwoord in de Dikke van Dale”, aldus Kinsbergen.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top