vrijdag, augustus 14, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BlauStein krijgt een vergunning om op te treden als een Registered Agent in Belize
BlauStein krijgt een vergunning om op te treden als een Registered Agent in Belize

BlauStein krijgt een vergunning om op te treden als een Registered Agent in Belize

  • Internationale
  • BlauStein Lawyers is erg trots te mogen aankondigen dat BlauStein Limited nu een vergunning heeft om op te treden als een Registered Agent in Belize. Belize is gelegen in Midden-Amerika, tussen Guatemala en Mexico, en grenst in het oosten aan de Caribische Zee. Belize is zeer aantrekkelijk als belastingparadijs omdat ze veel mogelijkheden biedt als het gaat om belasting te verminderen. Vooral voor International Business Companies (IBC's) is het zeer ideaal omdat IBC's belastingvrij zijn in Belize. De betreffende vergunning is verleend door International Financial Services Commission op 9 juli 2014, en geeft BlauStein Limited toestemming om IBC's en andere rechtsvormen op te richten en te beheren.
  • BlauStein B.V.
  • http://blaustein.pro
  • info@blaustein.pro

IBC’s zijn verplicht in Belize een Registered Agent te hebben onder de International Business Company Act 1990. Hierdoor is de vergunning zeer belangrijk voor BlauStein Limited om ervoor te zorgen dat alle zaken geregeld kunnen worden die van belang zijn voor de oprichting en het bestaan van de rechtsvormen. Daarnaast is een Registered Agent ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de onderneming aan alle wet- en regelgeving van Belize voldoet. Het verkrijgen van de betreffende vergunning geeft ook mogelijkheden voor BlauStein om zich verder uit te breiden op het gebied van management en het oprichten van verschillende ondernemingsvormen.

Belize is een van de bekendste jurisdicties waar de rechtsvorm IBC wordt toegestaan.  Daarom is dit succes niet alleen voor BlauStein belangrijk, maar ook voor de cliënten die gebruik willen maken van de vele mogelijkheden die het land aanbiedt.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top