woensdag, juli 15, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Blij met regen voor promotie Oostenrijk Zuidplein WTC
Blij met regen voor promotie Oostenrijk Zuidplein WTC

Blij met regen voor promotie Oostenrijk Zuidplein WTC

  • Nederland
  • Ouderkerk a/d Amstel, donderdag 23 mei - Oostenrijk en gastvrijheid, twee woorden die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Als onderdeel van de zomercampagne ‘zomerse geluksmomenten’ besloot het Oostenrijks Toeristenburo deze gastvrijheid te promoten.
  • PRomotion partners
  • www.promotionpartners.nl
  • djinty@promotionpartners.nl

Een ludieke, opvallende actie werd opgezet om de Nederlanders een stukje échte Oostenrijkse gastvrijheid te laten ervaren op een moment dat ze dat goed konden gebruiken. Afgelopen dinsdagochtend werden forenzen tijdens de ochtendspits bij station Amsterdam Zuid in de regen onder een grote Oostenrijkse duoparaplu begeleid op weg naar kantoor. In opdracht van het Oostenrijks Toeristenburo zorgde Promotion Partners voor de productie op locatie en de inzet van 40 promoters.

Meer dan 1.000 reizigers kregen een stukje Oostenrijkse gastvrijheid uitgedeeld: een tas met actuele informatie en arrangementen voor een zomervakantie in Oostenrijk, een paraplu, zonnebrandcrème en Milka chocolade. Het publiek reageerde zeer enthousiast.

“Oostenrijk werd op zoover.nl als vriendelijkste vakantieland beoordeeld. Het hoge serviceniveau wilden wij de Nederlanders door deze promotie ook in eigen land laten beleven”, aldus Alfred Cossmann, Regiomanager van het Oostenrijks Toeristenburo.

Ook voor Promotion Partners was dit een uitdagende promotionele actie. “Nog nooit waren wij zo blij dat het regende tijdens de uitvoering van een promotie! Het succes van deze actie was zeer afhankelijk van het weer. Een uitdaging voor de productie en planning van de promotiedag!”, aldus Ilse Kleiterp, Accountmanager Promotion Partners.

Zomercampagne Oostenrijks Toeristenburo
Dit jaar staan in de allernieuwste zomercampagne van het Oostenrijks Toeristenburo zomerse geluksmomenten op de voorgrond. Vakantiemomenten die voor altijd in herinnering zullen blijven, op plekken die garant staan voor een unieke ervaring. Verder willen we laten zien dat het land, naast dat het de tradities heeft weten te behouden, ook een zeer moderne kant heeft en zich de afgelopen jaren verrassend heeft ontwikkeld.

Over djintymolenaar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top