maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Blink Catering Concepts en V-models starten unieke samenwerking
Blink Catering Concepts en V-models starten unieke samenwerking

Blink Catering Concepts en V-models starten unieke samenwerking

  • Nederland
  • De 'portable lifestyle' is de event trend van dit moment. Food on wheels, fun on wheels, genieten van lekker eten en drinken waar je ook bent, wanneer je maar wilt. Pop-up feesten, trendy food markets en culinaire events schieten als paddenstoelen uit de grond. Ook particuliere en bedrijfsfeesten vragen steeds meer om een unieke invulling, maar ook terug naar de basis, eenvoud en genieten zijn belangrijke trendaanjagers. Hoe spelen jullie hierop in?
  • 10155829_667281390001498_308567742_n
  • BBQ Babes
  • www.bbqbabes.nl
  • booking@bbqbabes.nl
  • Zie tevens ons bijgesloten persbericht.
  • logo

Blink Catering Concepts biedt unieke, mobiele cateringconcepten voor (bedrijfs)feesten en evenementen. Maar Blink Catering Concepts is meer dan alleen partycatering. Gasten worden verrast met een uniek concept: stijlvolle babes die vanuit spectaculaire mobiele concepten werken. Een omgebouwde Ford pick-up truck, gestylde golfkar, een ware DJ-kit of Volkswagen bus met bar. We doen daarnaast net even dat stapje extra en maken dan ook het verschil in kwaliteit en service. We werken altijd met verse ingrediënten, authentiek en ambachtelijk bereid.

Onze doelgroep is gelijk, maar onze insteek wellicht net even anders. Dat is de knipoog (blink) van onze concepten. Wij bieden je graag direct toegang tot onze unieke concepten in aanvulling op jullie huidige dienstverlening. Wellicht biedt dit gelijk al mogelijkheden voor jullie volgende opdracht of evenement. Wij denken dan ook graag mee over eventuele acties en gezamenlijke initiatieven.

Over gezamenlijke initiatieven gesproken. Wij zijn recent namelijk maatjes geworden met V-Models. Op deze wijze maken wij van onze mobiele concepten echt een feestje; van het begin tot het einde.

Blink Catering Concepts en V-Models starten unieke samenwerking

Blink Catering Concepts (BCCs) is een unieke samenwerking aangegaan met V-Models in Amsterdam. Samen zullen zij zorgdragen voor de exploitatie van unieke mobiele cateringconcepten zoals de BBQ Babes en Bubble Babes voor evenementen, (bedrijfs)feesten en partijen.

Blink Catering Concepts, bekend van o.a. de BBQ Babes, Bubble Babes, Beer Babes en Beat Babes, biedt eigentijdse fun, food en wheels concepten. Cateringconcepten met een knipoog en alles staat in het teken van sensatie, beleving en smaak. Met eerlijke topproducten worden de zintuigen geprikkeld en de leukste babes maken van iedere gelegenheid een feestje.

V-Models is de aangewezen partner op het gebied van hosting en promotie. V-Models beschikt over een uitgebreid bestand van hosts & hostesses, promotors en modellen. Door middel van open communicatie en een professioneel team spelen zij perfect in op de behoefte van de klant. Of het nu gaat om een beurs, een doelgerichte promotieactie, een fotocampagne of een kleinschalig privéfeest. De V-models zijn niet alleen mooi, maar weten ook van aanpakken.

Plaatje compleet

De ambitieuze zakenpartners Linsey van Vlijmen en Kimberley Kruiter van V-Models zijn altijd op zoek naar vernieuwde ideeën. “Vanaf het eerste moment waren wij al gecharmeerd van de BBQ Babes’’, aldus Linsey. Het toevoegen van cateringconcepten aan de dienstverlening van V-Models was dan ook al enige tijd een wens. “Maar dan niet die standaard saladebar of bitterballen”, voegt Kimberley hieraan toe. “Concepten met een eigentijdse uitstraling; net even anders!” Deze samenwerking maakt het plaatje van V-Models compleet. Een verbreding van de dienstverlening naar onze opdrachtgevers en naast hosting en promotie nu ook mobiele catering. Hierbij staan de dames van V-Models uiteraard centraal.

Ook Blink Catering Concepts voegt met deze samenwerking een van de laatste schakels toe aan haar eigentijdse cateringconcepten. “We hebben de afgelopen tijd niet alleen veel geïnvesteerd in nieuwe concepten zoals de Bubble Babes en Beat Babes, maar wij proberen tevens de ‘portable lifestyle’ naar de next level te brengen”, aldus de ondernemers Olaf Igezs en Sebastiaan de Ruiter van BCCs. Hierbij is het totale plaatje van cruciaal belang en het moet van begin tot eind een echte beleving zijn.

Door de samenwerking met V-Models is BCCs hierin geslaagd en begint het feestje al vanaf het boekingsproces. Samen maken Blink Catering Concepts en V-Models van ieder feest of evenement een onvergetelijk succes. Uiteraard met die belangrijke knipoog en dames die van aanpakken weten.

Speciale kennismakingsactie:

Vindt het feest of evenement nog in april, mei of juni 2014 plaats dan ontvang je 10% korting op je boeking! Vermeld hiervoor de actiecode ‘VOORJAAR_2014’ bij je aanvraag.

Neem snel eens contact op of bezoek een van onze websites.

Websites: www.bbqbabes.nl / www.v-models.nl

Email: booking@bbqbabes.nl / info@bbqbabes.nl

Over V-models

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top