vrijdag, oktober 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Blue Billywig benoemt Tom Ruijgrok tot Commercieel Directeur
Blue Billywig benoemt Tom Ruijgrok tot Commercieel Directeur

Blue Billywig benoemt Tom Ruijgrok tot Commercieel Directeur

  • Nederland
  • Tom Ruijgrok is door Blue Billywig aangetrokken als nieuwe Commercieel Directeur. Binnen deze functie wordt Tom verantwoordelijk voor het gehele Sales- en Marketingbeleid van het bedrijf. De komst van Tom betekent onder meer een herinrichting van het managementteam. Oprichters Jeroen Meeter en Martijn Garretsen krijgen hierdoor meer hun handen vrij zich te richten op verdere ontwikkeling en internationalisering van zowel het Online Video Platform als hun nieuwe ‘Video Ad Services’.
  • TomRuijgrok
  • Blue Billywig
  • http://www.bluebillywig.com
  • n.slootman@bluebillywig.com
  • Over Blue Billywig Blue Billywig ontwikkelt en levert een innovatief platform voor de (strategische) inzet van online video. Het Blue Billywig Video Management Systeem onderscheidt zich door de functionele rijkdom, waaronder instelbare Playertechnologie voor video advertising. Hiermee doet webvideo in toenemende mate veel meer dan het ondersteunen van tekst. Het biedt vele klanten, in Nederland maar ook in andere Europese landen, een compleet, gebruiksvriendelijk, flexibel en interactief Video Platform dat eenvoudig integreert met alle CMS-en, huisstijlen en advertentiesystemen. Voor meer informatie over dit bericht: Blue Billywig, Nicole Slootman, n.slootman@bluebillywig.com, 035 – 820 02 80.

Blue Billywig, aanbieder en ontwikkelaar van strategische video oplossingen en in Nederland koploper als het gaat om het professioneel beheren, publiceren , analyseren en laten renderen van webvideo, zit enorm in de lift. Het is voor hen daarom noodzakelijk mensen aan te trekken die competent en ervaren genoeg zijn om deze groei aan te kunnen.

CEO Jeroen Meeter zegt erg gelukkig met de komst van Tom Ruijgrok te zijn: “Zijn aantreden als commercieel directeur zal ons enorm helpen in deze nieuwe fase van ons bedrijf waarbij nog sterker de nadruk zal liggen op groei en doorontwikkeling van onze producten. Na de afgelopen 7 zeer succesvolle jaren, is de tijd gekomen voor de volgende stap. Met verdere groei van ons succesvolle Video Management Systeem maar vooral ook met ons nieuwe product, de Video Ad Services, met daarin het nieuwe advertentieformaat voor publishers, de ‘InArticle’. Dit nieuwe advertentieformaat is onlangs in samenwerking met onze partners Videostrip en Adstreams aangekondigd en Tom zal een belangrijke rol spelen ook hiermee internationaal door te breken.”

“Daarnaast hebben wij als directie de wens om ons Sales team op net zo’n succesvolle manier uit te bouwen als we met ons development- en ons supportteam hebben gedaan. Wij denken hiervoor in Tom de perfecte aanvulling op het juiste moment te hebben gevonden.”

Tom heeft hiervoor ervaring opgedaan als Group Director Online Video bij Mediaplanet International. Hij  heeft dus de benodigde commerciële  bagage en kan Blue Billywig ook op dát vlak naar een professioneler niveau tillen.

“Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te leveren aan de groei die Blue Billywig momenteel doormaakt”, zegt Ruijgrok. “Daarnaast spreekt het mij ontzettend aan om in een organisatie te starten met kwalitatief sterke producten als het VMS en ‘Video Ad Services’. Ik verwacht dat ik mijn ervaring goed kan gebruiken om deze stijgende lijn te optimaliseren binnen een markt die zich zo snel ontwikkelt.”

Over Blue Billywig

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top