dinsdag, oktober 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Bluebeam Software: niet zomaar software
Bluebeam Software: niet zomaar software

Bluebeam Software: niet zomaar software

  • Nederland
  • Bedrijfsautomatisering moet steeds sneller, digitaler en eenvoudiger. De oplossing bestaat dankzij de software van Bluebeam.
  • BPA
  • www.bouwplaatsautomatisering.nl
  • floris.mullink@gmail.com

Niet zomaar een softwarebedrijf

Bluebeam voorziet in een slimme en eenvoudige oplossing voor papierloze workflows die gebruik maken van PDF-bestanden. Het begon bijna 20 jaar geleden, in 1997, toen de technologie van CAD-naar-PDF werd ontworpen voor ruimtevaart technici. Daarna ging het snel. Inmiddels is Bluebeam software uitgegroeid tot een bekroond product op het gebied van het maken, markeren en bewerken van PDF’s. Zo gebruiken gerenommeerde architecten- en ingenieursbureaus de oplossing van Bluebeam, evenals bouwbedrijven en overheidsinstanties. Heeft jouw bedrijf veel te maken met bedrijfsautomatisering en wil je onnodig papierwerk zien te voorkomen? Kies dan voor een geavanceerde en gecentraliseerde totaaloplossing. Kies voor Bluebeam software.

Verfrissend en eenvoudig

De filosofie van Bluebeam software is simpel: er moet niet alleen gebruiksvriendelijke software worden ontworpen, maar er moet ook software worden ontworpen die als een tweede natuur aanvoelt. Voortdurend wordt daarom gestreefd naar perfectie en dat uit zich op de meest logische manier. De software ontwikkelaars bestuderen voortdurend hoe er op de werkvloer wordt gehandeld. Hoe gaan de betrokken met pen en papier te werk? En hoe kan dit zo realistisch mogelijk worden nagebootst binnen de software? Het moet vooral menselijk en eenvoudig blijven. Gebruikers moeten zich vanaf het eerste moment namelijk op hun gemak voelen met de software van Bluebeam. Alsof ze pen en papier in hun handen hebben.

De explosieve groei in Nederland

De enorme groei van Bluebeam Software is ook in Nederland niet onopgemerkt gebleven. In 2012 is de Amerikaanse ontwikkelaar op de Nederlandse markt gekomen. Sindsdien kiezen steeds meer bedrijven uit uiteenlopende niches voor de totaaloplossing van Bluebeam. Daarbij hoort uiteraard ook een Nederlandse vertaling, zodat elke gebruiker zo efficiënt mogelijk te werk kan gaan. Het doel van Bluebeam is nu om Bluebeam Revu tot een standaard te maken voor architecten, technische en bouwbedrijven in Nederland, zoals ook het geval is in de de Verenigde Staten.

» Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van Bluebeam voor jouw bedrijf? Bekijk dan snel op de website van BPA. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met ons team.

Over Floris

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top