woensdag, oktober 5, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BNK Football Manager 2014
BNK Football Manager 2014

BNK Football Manager 2014

  • Nederland
  • FMZone organiseert opnieuw het Belgisch/Nederlands Kampioenschap Football Manager 2014
  • FM14_BNK
  • FMZone
  • http://fmzone.be
  • frederik.wilmotte@gmail.com

BNK
Football Manager 2014

FM14_BNK

Reeds voor de 7de maal organiseert de site FMZone het “Belgisch/Nederlands Kampioenschap Football Manager 2014”. In deze competitie gaat de site op zoek naar de beste Football Manager 2014 speler van de Lage Landen. De beste Football Manager 2014 spelers kunnen het tegen elkaar opnemen in deze spannende strijd en voor de winnaars zijn er mooie prijzen voorzien, waaronder een gratis versie van de volgende versie van Football Manager.

Over het BNK Football Manager 2014

Het BNK Football Manager 2014 wordt reeds voor de 7de keer georganiseerd door de site FMZone. In verschillende rondes nemen enkele honderden deelnemers het tegen elkaar op. De deelnemers met het meeste aantal punten in iedere ronde stoten telkens door tot uiteindelijk de beste spelers de finale bereiken. De winnaar mag zich uiteindelijk de beste Football Manager 2014 speler noemen van de Lage Landen.

De competitie wordt offline gespeeld met een savegame die door de organisatie wordt vrijgegeven. Iedere deelnemer kan zelf beslissen wanneer en op welk tempo hij speelt. Uiteraard moeten de resultaten wel tegen een bepaalde deadline worden ingediend. Iedere ronde is verschillend. Zo zal je de ene ronde kunnen spelen met een absolute topclub, terwijl je in de volgende ronde moet spelen met een amateurclub uit de laagste regionen van het voetbal. Op deze manier worden alle kwaliteiten van de toekomstige winnaar op de proef gesteld.

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan op de site van FMZone zelf via dit onderwerp: BNK 14: Inschrijftopic.
Inschrijven kan nog tot vrijdag 14 februari 2014.

Over FMZone

FMZone werd opgericht in augustus 2005 (toen nog onder de naam FMBel) en is daarmee een van de oudste en grootste actieve Nederlandstalige FM communities. Ze hebben bij Sports Interactive de status van “Star Affiliate” gekregen en worden als dusdanig vermeld op hun website en in de credits van Football Manager 2014. De community telt bijna 4.000 leden.

Over Frederik Wilmotte

Ik ben niet verantwoordelijk voor wat anderen op mijn prikbord posten...

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top