woensdag, oktober 24, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BNP Paribas benoemt nieuw hoofd Nederland
BNP Paribas benoemt nieuw hoofd Nederland

BNP Paribas benoemt nieuw hoofd Nederland

  • Nederland
  • BNP Paribas heeft Anne Marie Verstraeten benoemd tot Hoofd Nederland, gevestigd in Amsterdam. Zij volgt André Boulanger op, die werd aangesteld als COO van BNP Paribas Corporate Banking Europe. Anne Marie is verantwoordelijk voor de leiding van de Nederlandse Corporate & Investment Banking tak van BNP Paribas en voor het toezicht op alle Nederlandse BNP Paribas groepsentiteiten.
  • BNP Paribas
  • http://www.bnpparibas.nl
  • contact@bnpparibas-ip.com
  • http://www.bnpparibas.nl/nl/2014/09/15/bnp-paribas-benoemt-nieuw-hoofd-nederland/

Anne Marie heeft veel internationale ervaring, voornamelijk op het gebied van Corporate & Investment Banking. Sinds juli 2010 was ze Country Head voor BNP Paribas in Canada en lid van het Noord-Amerikaanse managementteam. Daarvoor bekleedde de in België geboren Anne Marie binnen BNP Paribas Fortis verschillende internationale functies.

Tussen 2008 en 2010 werkte ze in Londen als Global Head van Fortis’ wereldwijde Energy Team, nadat zij Senior Corporate Banker was geweest in de Fortis UK Merchant Bank in Londen. Ze heeft verschillende senior management functies vervuld in de Corporate and Mid-market Banking afdelingen van Fortis in de UK, de VS en Azië en binnen de Private Bank in Londen.

Thomas Mennicken, Hoofd BNP Paribas Corporate Banking Europe: “BNP Paribas is de afgelopen vier jaar behoorlijk gegroeid in Nederland. De geschiedenis van de Groep in Nederland loopt ver terug en het land is van strategisch belang voor ons. We zijn er zeker van dat Anne Marie, met haar rijke ervaring en haar enthousiasme, de ontwikkeling van de bank en haar bijdrage aan de Nederlandse economie, dynamisch voort zal zetten.”

Anne Marie Verstraeten: ”Nederland heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de strategie van de BNP Paribas Groep. De bank heeft een groeiplan en ik zie er naar uit om dit vanuit het levendige Amsterdam, mijn huidige woonplaats, samen met de Nederlandse teams tot een succes te maken.”

Anne Marie Verstraeten is Licentiaat in Toegepaste Economische Wetenschappen van UFSIA (Antwerpen) en behaalde een Master diploma in International and Monetary Economics aan de Katholieke Universiteit van Leuven.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top