woensdag, mei 18, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BNP Paribas Cardif start 2014 met korting op woonlastenbeschermer en ORV
BNP Paribas Cardif start 2014 met korting op woonlastenbeschermer en ORV

BNP Paribas Cardif start 2014 met korting op woonlastenbeschermer en ORV

  • Europa
  • Afdekken hypotheekgerelateerde risico’s nu nog laagdrempeliger BNP Paribas Cardif, marktleider op het gebied van betalingsbescherming, biedt haar belangrijkste verzekeringsaanbod per direct aan tegen gereduceerd tarief. Zowel de overlijdensrisicoverzekering als de woonlastenbeschermer zijn vanaf nu verkrijgbaar met een korting van 12,5 procent op de premie gedurende de hele looptijd. De verzekeraar wil hiermee het marktherstel een steuntje in de rug geven.
  • BNP Paribas
  • http://www.bnpparibas.nl
  • contact@bnpparibas-ip.com
  • http://www.bnpparibas.nl/nl/2014/01/07/bnp-paribas-cardif-start-2014-met-korting-op-woonlastenbeschermer-en-orv/

De korting van 12,5 procent geldt voor de populaire Life Care

Overlijdensrisicoverzekering en voor de arbeidsongeschiktheidsdekking in BNP Paribas Cardif’s kernproduct; de Hypotheek Opvang Polis. Gedurende de volledige looptijd profiteert de klant van de korting. Alle polissen met ondertekendatum vanaf 2014 komen in aanmerking voor het kortingstarief.

“Het voorzichtige herstel van de markt is een goed teken. Maar de crisis heeft wel gezorgd voor een groter bewustzijn van consumenten als het gaat om de risico’s van overlijden, arbeidsongeschiktheid en werkloosheid voor het gezinsinkomen. Voor ons reden om onze oplossingen, juist nu het wat beter gaat, nog beter beschikbaar te maken voor iedereen die de risico’s wil afdekken, of dit nu om nieuwe of bestaande hypotheken gaat”, licht Marieke van Zuien, directeur intermediaire distributie toe.

De Life Care Overlijdensrisicoverzekering en de Hypotheek Opvang Polis met het kortingstarief zijn aan te vragen via de Cardif Beschermingssoftware (CBS), versie 14.0 en de bekende adviespakketten.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top