maandag, oktober 25, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BNP Paribas: sterke groei Arval wereldwijd
BNP Paribas: sterke groei Arval wereldwijd

BNP Paribas: sterke groei Arval wereldwijd

  • Internationale
  • Sterke groei van Arval wereldwijd; verwachtingen 2014 overtroffen Sinds 2012 voert de Arval Group een groot aantal strategische programma’s uit die in 2014 hun vruchten hebben afgeworpen. De leasemaatschappij speelt in op de behoefte van haar klanten en berijders door flexibelere huurperioden (middellange tot lange termijn) en complete uitbestedingsoplossingen aan te bieden en innovatieve initiatieven als Arval Smart Experience te lanceren. De sterke toename van het aantal geleasde voertuigen in 2014 ten opzichte van 2013, laat zien dat klanten en berijders dit waarderen.
  • BNP Paribas
  • http://www.bnpparibas.nl
  • contact@bnpparibas-ip.com
  • geleased wagenpark Arval Group groeit met 6% naar 725.000 auto’s
  • 223.000 auto’s gekocht (+30% ten opzichte van 2013); 184.000 auto’s verkocht (+3,4% ten opzichte van 2013)
  • landen waar Arval het snelst groeit: +27% in Turkije; +21% in Hongarije; +18% in Brazilië; +15% in de UK; +13% in Rusland.

Gespecialiseerde Arval-entiteiten als het International Business Office (IBO), dat accounts voor internationale bedrijven beheert en SME Solutions voor zzp’ers en het mkb, bewijzen met elk 150.000 geleasde voertuigen dat ze aansluiten op de wensen van ondernemingen van elke omvang.

Arval streeft ook naar groei door cross selling met BNP Paribas in onder andere Frankrijk, België, Italië, Turkije, Marokko en Polen evenals door partnerschappen in verschillende landen, met name in Spanje.

“In 2014 introduceerde Arval een nieuwe slogan: ‘Arval. We care about cars. We care about you.’ waarmee een nieuwe bladzijde in onze geschiedenis is omgeslagen. De slogan weerspiegelt ons commitment aan kwalitatief hoogwaardige dienstverlening en deskundigheid. Wij kunnen wel zeggen dat onze boodschap in 2014 duidelijk is geland bij onze klanten en dat zij ons hebben beloond voor onze inspanningen”, zegt Philippe Bismut, CEO van de Arval Group. “Alle Arval-teams gezamenlijk hebben zichzelf het doel gesteld om in 2015 een groei van 6% te realiseren en tegen eind 2016 de grens van 800.000 geleasde voertuigen te passeren. Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken.”

Arval Nederland draagt bij aan groei Ook Arval Nederland droeg bij aan het succes van de Arval Group in 2014: “Onze vloot groeide, terwijl de leasemarkt stabiel bleef en zelfs een krimp van de vloot toonde bij grote bedrijven. De groei in Nederland is te danken aan diverse initiatieven. Het zijn de benadering van de zzp- en mkb-markt, de introductie van digitale tools en apps binnen ons Arval Smart Experience programma, het aanbieden van nieuwe producten zoals Arval Mid-Term Rental en de continue focus op onze dienstverlening met ons Arval driverteam die onze klanten positief waarderen in ons jaarlijkse NPS onderzoek,” aldus Liam Donnelly, algemeen directeur Arval Nederland.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top