woensdag, februari 26, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Boat Cruises Amsterdam sluit zich aan bij NAUPAR
Boat Cruises Amsterdam sluit zich aan bij NAUPAR

Boat Cruises Amsterdam sluit zich aan bij NAUPAR

  • Nederland
  • NAUPAR heeft een aantal nieuwe boten in Amsterdam, dit zijn met name luxe salonboten en sloepen. Bent u nog opzoek naar een unieke locatie voor de jaarlijkse kerstborrel die steeds dichterbij komt, de spetterende bruiloft van uw beste vriend of vriendin, of het al tijden voorgenomen bedrijfsuitje? Neem dan eens een kijkje bij de boten van Boat Cruises Amsterdam! Stap aan boord en geniet van een overheerlijke borrel, diverse hapjes of zelfs een uitgebreid diner, terwijl de typerende Amsterdamse grachtenpanden langs u voorbij trekken.
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl
  • n.ferdinandy@naupar.com
  • http://www.naupar.nl/actueel/boat-cruises-amsterdam-sluit-zich-aan-bij-naupar

Boat Cruises Amsterdam

Via Boat Cruises Amsterdam kan men luxe sloepen en salonboten huren voor groepen van 2 tot en met 175 personen. Deze vaartochten op het IJ en door de Amsterdamse grachten staan garant voor een unieke belevenis. De besloten en intieme sfeer waar de boten bekend om staan, zorgen voor een bijzondere ambiance. Hierdoor is het een unieke belevenis die niet snel vergeten wordt.

Hoe werkt het?
De boten worden altijd inclusief schipper verhuurt, zodat u zelf zo optimaal mogelijk kunt genieten van de rondvaart zonder dat u zich ergens druk over hoeft te maken. Daarnaast bieden we ook uitgebreide cateringmogelijkheden en diverse arrangementen aan, om u en uw gezelschap tijdens de tocht zo goed mogelijk van dienst te zijn. De tochten zijn geschikt voor onder andere bedrijfsuitjes, familiefeesten, vrijgezellenfeesten en huwelijken.

Arrangementen
Maar wat voor arrangementen zijn er zoal te boeken? Laten we beginnen bij de borrelvaart waar u onbeperkt kunt genieten van verschillende binnenlandse dranken, zeker niet verkeerd! De barbecuevaart is vrijwel hetzelfde alleen krijgt u hier ook nog een overheerlijke barbecuemaaltijd bij voorgeschoteld. Houdt u meer van hamburgers of sateetjes? Boek dan de burger- of satévaart, waar u wederom onbeperkt binnenlandse dranken kunt drinken en daarnaast hamburgers of sateetjes van de grill op uw bord geserveerd krijgt. Genoeg keuze dus!

Running dinners
Nieuw bij NAUPAR zijn de running dinners; vaartochten over de Amsterdamse grachten, waarbij iedere gang in een ander restaurant genuttigd wordt. De boot legt aan bij een restaurant, hier gaat u van boord  voor het voor-, hoofd- of nagerecht. Ook kunt u ervoor kiezen op het water te blijven en aan boord van het schip uw maaltijden geserveerd te krijgen. De boten zijn chique, knus en van alle gemakken voorzien, rennen is zeker niet nodig bij uw running dinner!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top