woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Boek Baby Shower ‘Life is a Game!’
Boek Baby Shower ‘Life is a Game!’

Boek Baby Shower ‘Life is a Game!’

  • Internationale
  • Vandaag start de Boek Baby Shower van het nieuwe boek "Life is a Game!" van Jan Vermeiren. 22 bekende auteurs en coaches van over de hele wereld bieden meer dan 40 cadeau's aan zoals e-books, audio & video tips en e-courses.
  • 3D Cover Life is a Game NL trans 210x288
  • Life is a Game
  • www.life-is-a-game.org
  • connect@life-is-a-game.org

Vandaag start de Boek Baby Shower van het nieuwe boek “Life is a Game!” van Jan Vermeiren.

Jan is vooral bekend van zijn twee internationale best sellers “Let’s Connect!” en “Hoe LinkedIn nu ECHT gebruiken.” Dit zijn boeken met een focus op het professionele leven.

In “Life is a Game!” is er vooral aandacht voor ons persoonlijke leven. Hij bouwt hierin verder op de fundamenten m.b.t. persoonlijke en spirituele groei die in zijn vorige boeken de basis waren voor professioneel succes.

Om dit nieuwe boek te vieren wordt er een online Boek Baby Shower georganiseerd.

22 bekende auteurs en coaches van over de hele wereld bieden meer dan 40 cadeau’s aan zoals e-books, audio & video tips en e-courses. Dit op het vlak van persoonlijke ontwikkeling, sales, time management, work-life balans, schrijven van boeken, creativiteit, meditatie, public speaking, crisis management, spirituele groei, leiderschap en customer service.

Meer informatie: http://www.life-is-a-game.org/nl/boek-baby-shower

Over JanVermeiren

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top