donderdag, december 2, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Boek in mei, juni of juli en betaal geen BTW!
Boek in mei, juni of juli en betaal geen BTW!

Boek in mei, juni of juli en betaal geen BTW!

  • Nederland
  • Genieten van een prachtige én extra voordelige dag- middag- of avondtocht aan boord van de Stedemaeght, Willem Barentsz of Abel Tasman? Daar gaat ons hart sneller van kloppen! Die van u ook? Maak dan in mei, juni of juli een boeking en profiteer van extra voordeel! Met onze nieuwste actie boekt u namelijk een ontspannen arrangement zonder dat u de BTW betaalt!
  • NAUPAR
  • www.naupar.nl
  • webteam@naupar.com

Genieten van een prachtige én extra voordelige dag- middag- of avondtocht aan boord van de Stedemaeght, Willem Barentsz of Abel Tasman? Daar gaat ons hart sneller van kloppen! Die van u ook? Maak dan in mei, juni of juli een boeking en profiteer van extra voordeel! Met onze nieuwste actie boekt u namelijk een ontspannen arrangement zonder dat u de BTW betaalt!

De actie
Een unieke vaartocht aan boord van onze drie meest luxe zeilschepen; daar zegt u vast geen nee tegen. En al helemaal niet nu u de BTW van ons cadeau krijgt! Boek snel een vaartocht in mei, juni of juli en profiteer van een voordelig tarief. Deze actie geldt alleen voor de arrangementen op onze drie vlaggenschepen: de Stedemaeght, Willem Barentsz en Abel Tasman in mei, juni of juli.

Onze vlaggenschepen
Stap aan boord en geniet van de prachtige vergezichten, een verkoelend drankje en uw eigen gezelschap. In zo’n mooie setting komt u volledig tot rust. Aan boord van deze imposante zeilschepen bent u verzekerd van een onvergetelijke vaartocht! Ideaal voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, relatiemarketing event, jubileum, verjaardag of familiereünie. Wanneer stapt u aan boord?

Heeft u interesse in een tot in de puntjes verzorgde dag op het water? Neem dan contact met ons op en bereid u voor een mooie tocht!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top