vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Boek zoekt lezer: ‘De wetenschap van houden van’
Boek zoekt lezer: ‘De wetenschap van houden van’

Boek zoekt lezer: ‘De wetenschap van houden van’

  • Nederland
  • Claudia C. Reijpert (1964) is al van jongs af aan bezig met taal. Schrijven is dan ook echt ‘haar ding’. In haar leven heeft ze al veel dingen meegemaakt. Met een positieve kijk en een behoorlijke dosis humor slaat zij zich door haar leven heen, waarbij zij aandacht blijft houden voor haar omgeving. Naast wat losse publicaties en haar boek OVerwegingen, is dit haar tweede boek dat uitgegeven wordt.
  • RIS International
  • reijp001@outlook.com
  • Meer informatie: reijp001@outlook.com of via 06-53399568.

De gedichtenbundel met als titel ‘De wetenschap van houden van’ is sinds kort in de verkoop. Wij laten u dit weten omdat dit boek ongetwijfeld uw belangstelling zal wekken. We bevelen het boek van harte bij u aan en we hopen dat u er gepaste aandacht aan wilt besteden.

De liefde is en blijft een dankbaar onderwerp voor een dichtbundel, omdat ze vol tegenstrijdigheden zit. In deze bundel komen verschillende kanten van de liefde naar voren. Liefde kan vreugde schenken of verdriet doen, liefde kan bestaan tussen geliefden, vrienden en tussen ouders en hun kinderen. Soms is liefde ongewenst, andere keren is het betoverend. Al deze aspecten komen aan bod, op een toegankelijke en vooral persoonlijke wijze. Na het lezen van deze dichtbundel heb je daarom het gevoel dat je mij een beetje hebt leren kennen; dat je weet wat belangrijk voor mij is.

Over reijp001

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top