vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Boekhandel linked clicks en bricks
Boekhandel linked clicks en bricks

Boekhandel linked clicks en bricks

  • Nederland
  • Met de lancering van ruim 440.000 Engelstalige ebook titels op hun website www.abc.nl positioneert The American Book Center zich meteen als een belangrijke aanbieder van Engelstalige eboeken in Nederland.
  • The American Book Center
  • http://www.abc.nl
  • Lynn@abc.nl

ABC besloot het boekenaanbod uit te breiden met e-books, omdat veel klanten in de winkel vragen naar digitale boeken. ‘Ze willen graag loyaal blijven en bij ons blijven kopen, maar die mogelijkheid om ebooks te kopen was er tot nu toe niet, aldus mede-eigenaar Lynn Kaplanian-Buller.’ Vanaf vandaag is de vernieuwde webshop live.

ABC’s e-bookaanbod bevat e-pubs en pdf’s, voorzien van Adobe DRM, die op Amazon’s Kindle na via alle devices toegankelijk zijn. De met Adobe DRM beveiligde eBooks zijn natuurlijk ook met behulp van een app als Bluefire op iPhone of iPad te installeren.

E-readers biedt ABC niet aan. Kaplanian: ‘De markt is te verbrokkeld. Bovendien verwacht ik dat tablet en smartphone uiteindelijk de toekomst hebben.’

Een ebook, een fysiek boek of allebei?
Uit diverse onderzoeken is gebleken dat veel lezers na de aanschaf van eboeken, hun favoriete boeken alsnog de papieren versie kopen om in de boekenkast te zetten of cadeau te geven.

The American Book Center komt daarom met een actie die de twee werelden van eboeken en papieren boeken verbindt.

Vanaf 1 juli tm 1 oktober kunnen klanten die een ebook aanschaffen, binnen 30 dagen de papieren versie van hetzelfde boek (mits aanwezig in de een van de twee winkels in Den Haag of Amsterdam) met 50% korting aanschaffen!

Lees je de heerlijke thriller Gone Girl van Gillian Flynn zelf lekker op je ereader en geef je de paperback kado aan je moeder. Verdiep je je in de verdwenen koninkrijken van Europa in Vanished Kingdoms van Norman Davies op je tablet en geef je deze 800+ pagina’s dikke pil aan je vader voor de helft van de prijs. Wordt het toch nog een heerlijke zomer!

Dank aan Sabine Kok en Boekblad.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top