maandag, december 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Boekpresentatie Moira
Boekpresentatie Moira

Boekpresentatie Moira

  • Nederland
  • 14 december 15.00 - 17.00 uur Persuitnodiging: In een sfeervolle setting wordt op zondag 14 december de debuutroman van Lilian Gijsbers gepresenteerd.
  • Lilianders
  • http://www.lilianders.nl
  • info@lilianders.nl

Uiteraard ben je als pers van harte welkom.

Het programma:

In de introductie door Carla Blom hoor je over de avonturen van het afgelopen jaar. Zij loopt ondertussen al een flinke tijd mee in de ontwikkeling van Lilian als medium en is ook mee geweest op de spirituele reis naar Suriname, die Lilian enkele malen per jaar organiseert.

Na de introductie vertelt Lilian over medium zijn en hoe het boek Moira ontstaan is. Een bijzonder verhaal over een jong meisje dat haar paranormale gaven ontdekt en ontwikkelt.

En dan is er ruimte om de inspirerende bezoekers te ontmoeten. Dit onder het genot van een hapje en drankje. En natuurlijk is er een persmoment mogelijk. Laat even weten wat de wensen hiervoor zijn.

Wij nodigen je uit om dit ‘sprookje’ van 15.00 tot 17.00 met ons te beleven, in de prachtige ruimte aan de Herpenstraat 60, in Uden. De Oude Pius X school heeft een bijzondere energie en is een plek waar we ons intussen thuis zijn gaan voelen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top