zondag, juli 12, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bolletje lanceert Hmmmwee-lijn
Bolletje lanceert Hmmmwee-lijn

Bolletje lanceert Hmmmwee-lijn

  • Nederland
  • Dit jaar gaan ruim 7,5 miljoen Nederlanders op vakantie naar het buitenland. Uit onderzoek blijkt dat 50 tot 90 % wel eens last van heimwee heeft op vakantie.
  • Bolletje
  • http://www.hmmmwee.nl
  • info@hmmmwee.nl

Ontbijtfabrikant Bolletje haakt daar op in en waarschuwt vakantiegangers voor een nieuwe variant van heimwee: Hmmmwee. Het heel erg missen van de lekkere Bolletje producten in het buitenland. Er is zelfs een hulplijn gelanceerd: de Hmmmwee-lijn.

Sándor van Mil van Bolletje: “Als vakantiegangers met Hmmmwee: +31 088-0333002 bellen, kunnen ze even de stem horen van het product dat ze missen. Uiteraard is het een ludieke actie. Maar aan de andere kant; heimwee blijkt wel degelijk een ‘smaakcomponent’ te hebben”. Dat bevestigt gz-psycholoog Frank Cabooter van psychologenpraktijk Grip. “Heimwee is het verlangen naar het ‘vertrouwde’. Uit onderzoek blijkt dat mensen in het buitenland sterk kunnen neigen naar een vertrouwde smaak van een product uit hun thuisland. Het eten van zo’n thuisproduct geeft troost waardoor heimwee afneemt en de mentale gezondheid zelfs verbetert.”

Dat bellen met de Hmmmwee-lijn mensen echt zal helpen, kan Cabooter niet bevestigen.

“Maar het horen van het vertrouwde geluid van een product herinnert mensen wel aan de vertrouwde smaak en dus aan thuis. Daarnaast is even contact met het thuisfront altijd goed tegen heimwee”, concludeert Cabooter met een glimlach.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top