dinsdag, april 13, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Maatschappij & Welzijn / Booking.com kondigt nieuwe studiebeurzenprogramma’s aan met de TU Delft en de Universiteit van Oxford
Booking.com kondigt nieuwe studiebeurzenprogramma’s aan met de TU Delft en de Universiteit van Oxford

Booking.com kondigt nieuwe studiebeurzenprogramma’s aan met de TU Delft en de Universiteit van Oxford

  • Nederland
  • Booking.com introduceert nieuwe Women in Technology Scholarships, die voortkomen uit een samenwerking tussen de TU Delft en de Universiteit van Oxford in Engeland. Dit is een twee jaar durend project dat is ontwikkeld om vrouwen te steunen die streven naar een carrière in technologie. De studiebeurzen zijn gelijk verdeeld over beide universiteiten en bedragen in totaal EUR500.000.
  • Booking.com B.V.
  • info@booking.com

De twee universiteiten erkennen dat vrouwelijke bachelor studenten en studenten in STEM-studies ondervertegenwoordigd zijn. Met dit initiatief willen ze samen, meer kansen proberen te creëren voor getalenteerde vrouwen, zodat ze hun vervolgopleiding en postdoctorale vakken in deze sector voort kunnen zetten en zodat ze worden voorbereid op hun toekomstige carrières in de technologiesector.

Gillian Tans, Chief Executive Officer van Booking.com, zegt: “Als bedrijf dat gedreven wordt door technologie en digitale innovatie, gelooft Booking.com sterk in het geven van gelijke toegang en kansen aan iedereen in de technologiesector. We zien dat de vrouwelijke participatie in technologie lager is dan het zou moeten zijn. We zijn toegewijd dit vrouwelijke tech-talent te ondersteunen, de barrières die zij tegenkomen weg te halen en diversiteit te stimuleren.”

Het volledige bericht en beeldmateriaal zijn te vinden op Booking.com Newsroom Nederlandhttps://news.booking.com/nl.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top