zondag, januari 24, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Internationale / Booking.com lanceert nieuw platform voor reisagenten
Booking.com lanceert nieuw platform voor reisagenten

Booking.com lanceert nieuw platform voor reisagenten

  • Internationale
  • Booking.com voor Reisagenten biedt professionals in de reisindustrie een reeks op maat gemaakte tools en rapportages om voor hun klanten gemakkelijk accommodatiereserveringen te boeken en beheren.
  • Booking.com
  • info@booking.com

Booking.com, de marktleider op het gebied van online reserveringen, lanceert vandaag de eerste versie van Booking.com voor Reisagenten, een nieuw platform dat speciaal is ontworpen om rekening te houden met de behoeften van reisagenten. Dit platform bestaat uit een reeks gebruiksvriendelijke tools waarmee professionals uit de reiswereld probleemloos via Booking.com reserveringen voor hun klanten kunnen maken en beheren.

Booking.com voor Reisagenten is een uitbreiding op het huidige Affiliate Partner Programma van Booking.com en maakt gebruik van de technologie en infrastructuur die is ontwikkeld voor Booking.com Business. Reisagenten die zich aanmelden bij het platform komen in aanmerking voor voordelen die vergelijkbaar zijn met die van de affiliatepartners van Booking.com.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top