maandag, juli 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Boten in allerlei soorten en maten
Boten in allerlei soorten en maten

Boten in allerlei soorten en maten

  • Nederland
  • Van ruime sloepen en comfortabele salonboten, tot grote trekschuiten en de welbekende city tenders; bij NAUPAR boothuren.amsterdam vindt u veel verschillende soorten boten. Om u niet helemáál in het donker te laten tasten, hebben wij al onze boten onder elkaar gezet, mét een handige toelichting. Welke boot gaat u huren?
  • NAUPAR
  • webteam@naupar.com

Sloepen
Een sloep is een kleine boot die vroeger op het dek van een groter schip werd meegevoerd. Sloepen zijn er in diverse soorten en maten. Neem bijvoorbeeld de Ivan Frank; Amsterdams best uitgeruste sloep, mét overkapping. Of bekijk de feloranje Bright Boat; deze heeft geen dak en is daardoor perfect voor een zomerse dag.

Salonboten
Een salonboot is een luxere variant van de sloep. Deze zogenoemde ‘binnenvaartschepen’ zijn bestemd voor dagtochten, door bijvoorbeeld het karakteristieke Amsterdam. NAUPAR boothuren.amsterdam beschikt over een ruim assortiment aan salonboten. Van de authentieke Avanti tot de moderne Mr. Grey en de volledig elektrische Aagje Deken; u heeft keuze zat!

Trekschuiten
De trekschuit staat bekend als een historische boot. Vroeger werd deze vanaf de wal vooruit getrokken door een paard – vandaar de naam. Tegenwoordig gaat het anders en zijn de boten voorzien van een elektrische voortstuwing. De Stella Maris is een goed voorbeeld van zo’n gemoderniseerde trekschuit. Ook de Theo Kok beschikt vandaag de dag over een elektrische aandrijving. Toch blijft de gedachte aan een paard langs de grachten voor velen reden genoeg om deze mooie trekschuiten te huren.

City tender
City tenders staan bekend als stijlvolle, ruime en comfortabele boten. Neem een voorbeeld aan onze Bredero; deze klassieke boot is perfect inzetbaar voor ieder gezelschap en staat bekend om zijn ruime indeling. Leuk weetje: de Bredero heeft een elektrische aandrijving en vaart daardoor geruisloos én schoon over de Amsterdamse grachten.

Wilt u ook een dagje varen door Amsterdam, aan boord van een van onze boten? Neem contact op met onze medewerkers of bekijk het hele aanbod online.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top