dinsdag, november 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bouw Vacatures
Bouw Vacatures

Bouw Vacatures

  • Nederland
  • Vacatures in de bouw liggen niet voor het opscheppen. Als je een baan hebt mag je je gelukkig prijzen. Ben je werkloos dan merk je dat je vakmanschap niet meer gewaardeerd wordt en dat je een nummer bent in de kaartenbak van het UWV. Vooral als je wat ouder bent en je jarenlange ervaring eerder tegen je dan voor je werkt. Een bestaande ZZP’er loopt vaak tegen het probleem aan hoe hij aan omzet en klanten komt.
  • Logo_Op_Maat_Bouwen_500px 2
  • Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen
  • www.opmaatbouwen.nl
  • w.vandebeek@opmaatbouwen.nl

Het gaat niet alleen om allround vakmensen als timmerlieden, werkvoorbereiders, voormannen en keukeninstallateurs. Denk ook aan specialisten als installateurs, tegelzetters, loodgieters enz. 

Steeds meer van deze helaas min of meer uitgerangeerde kanjers uit de bouw denken er stiekem over om zelfstandig te worden. Ze worden door het UWV via een halfjaarlijkse aanvullende uitkering gestimuleerd om de stap te maken. Ben je uit de kaartenbak.  

Waar haal jij als mogelijke eigen baas van een klusbedrijf de informatie vandaan om te starten? Wie laat je zien wat erbij komt kijken om succesvol een eigen bedrijf te runnen en wat daarvoor nodig is? Laten we je uit de droom helpen: alleen je vakmanschap is geen  garantie voor succes. Dan sta je met al die andere ZZP’ers te hengelen naar slecht betaalde opdrachten van een bouwbedrijf omdat jouw concullega’s elkaar verdringen het onder de kostprijs te doen. 

Kijk ook uit voor bedrijven die beloven jouw nieuwe bedrijf met hun ‘succesformule’ wel even op de rit te zetten. Er wordt de suggestie gewekt dat de opdrachten automatisch bij je binnenstromen. Moet je eerst wel een nieuwe bus leasen en je fors in de schulden steken. Kijk eerst maar eens of je die bedragen met werken kunt terugverdienen. Er wordt blijkbaar niet gekeken of je in je markt bestaansrecht hebt, het gaat er alleen om of je binnen de formule past. Een formule als wonderolie?  

Het alternatief? Hét kenniscentrum Op Maat Bouwen geeft potentiële starters van een eigen klusbedrijf in de bouw een objectieve voorstelling van zaken wat erbij komt kijken om succesvol in hun verzorgingsgebied te zijn. In een gesprek rekenen we jou voor wat de uurtarieven zijn, op welke vaste kosten je moet rekenen, calculaties, verzekeringen, de rol van internet, wie jou doelgroep is en hoe je die bereikt. Plus meer ondernemersvaardigheden die het echte succes bepalen. Dat vatten we samen in een gratis advies. In een paar maanden tijd hebben we meer dan 100 adviezen verstrekt. Dat hield in dat we sommigen ook vertelden vooral NIET te starten. Net zoals we sommige kandidaten adviseerden wel in franchise te starten maar dan moet het plaatje kloppen.  

Onze gesprekspartners hebben geen enkele verplichting en zijn vrij wat ze met de verworven kennis doen. Wil je helemaal alleen starten, ga je gang. En heb je hulp nodig dan kun je starten zonder te veel financiële verplichtingen. Samen met onze partner  Zelfstandigen Bouw met 10.000  ZZP-leden bieden we je het Keurmerk aan, hun lidmaatschap inclusief rechtsbijstand plus onze ondernemers- en marketingondersteuning. Da’s het goede van twee werelden. We helpen je met professioneel advies maar je moet het nog steeds, net als de andere formules, zelf verdienen. Nu lijkt het of wij lopen te leuren maar het blijft een heel klein prijsje tegenover dat andere prijs- en kostengeweld. Aan jou de keuze.  

Kijk op www.opmaatbouwen.nl en binnen twee muisklikken zie je wat in jouw situatie aan te bevelen is. Vraag een gratis persoonlijk advies aan. Wij adviseren je om eerst te bellen met Wilger van de Beek op 033 456 64 03. Krijg je meteen een eerste indruk waarom jij voor dat gesprek naar Maanlander 6A in Amersfoort zou moeten komen.

Over Op Maat Bouwen Kenniscentrum

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top