vrijdag, oktober 30, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bouwbedrijf in Heerenveen serveert medewerkers insectensnacks als krachtvoer
Bouwbedrijf in Heerenveen serveert medewerkers insectensnacks als krachtvoer

Bouwbedrijf in Heerenveen serveert medewerkers insectensnacks als krachtvoer

  • Nederland
  • Bouwbedrijf van Wijnen serveert 65 bouwvakkers een heerlijke maaltijd gemaakt van insecten.
  • IMG_5350
  • Nochey BV
  • www.nochey.com
  • frank@nochey.com
  • Info redactie Nochey BV Frank Kamsteeg Hazelaar 11 7421 DB Deventer frank@nochey.com Mob. 06 - 21 11 11 41 www.nochey.com

Op donderdag 25 juni zijn de bouwvakkers op de bouwplaats van bouwbedrijf Van Wijnen in Heerenveen verrast met een heerlijk diner.Om 18 uur zijn op deze ongebruikelijke plek op een bijzondere manier insectensnacks als echt krachtvoer opgediend. De medewerkers reageerden enthousiast op het klaarstaande eten.

Op het Internationaal Bedrijventerrein Friesland in Heerenveen bouwt van Wijnen een nieuwe melkpoederfabriek voor de Chinees-Nederlandse zuivelonderneming Ausnutria Hyproca. Zoals altijd is de tijdsdruk erg hoog en moet de toegezegde oplevering worden gehaald. Gelukkig ligt het bouwproject prima op schema.

Desondanks leek het hoofduitvoerder Hans Merath een goed idee om alle bouwvakkers wat extra power foodvoor te zetten. Bij de keuze voor dit power food kwam hij niet uit bij een standaard catering, maar bij insect food. In contact met het food-bedrijf Nochey BV uit Deventer plande Merath een prima gezonde, voedzame en verrassende catering.

Op het menu stonden groentesoep, small bites of snacks en macaroni bolognese. Niet bepaald de eerste keuze krachtvoer van een bouwvakker. Hun kracht ontlenen de gerechten aan hun basisproduct, namelijk meelwormen, en aan de ongekunstelde chemievrije samenstelling. De snacks zien er heerlijk uit en het is niet te zien dat hier meelwormen in verwerkt zijn. Eigenlijk vergelijkbaar met een biefstuk, waarin ook het rund niet meer te herkennen valt.

De bouwvakkers smulden van de lekkernijen en de schalen gingen schoon op. Het doel van Van Wijnen was een verrassende catering. Het food-bedrijf Nochey BV beschouwt de maaltijd ook als een proeverij, met medewerkers van de bouwfirma als smaakpanel.

Hadden ze geen moeite met het eten van producten van meelwormen? Hoe was de smaaksensatie? Zouden ze hier vaker voor kiezen?

Uit navraag en spontane reacties kwam het volgende. …

“Oh, bevat het veel proteïnen? Dan neem ik nog een portie!”

“Het is heerlijk, deze smaakt naar kip.”

“Je ziet geen insecten en het smaakt echt heerlijk.”

Nochey BV uit Deventer is een bedrijf dat voedsel op basis van insecten ontwikkelt en produceert.

Frank Kamsteeg van Nochey BV is enthousiast over de positieve reacties van de bouwvakkers.

“In de toekomst kies je in de supermarkt voor rund, vis, kip of insect”. Volgens Kamsteeg is de acceptatie van het eten van insecten dichterbij dan ooit. “Een garnaal ziet er niet minder aantrekkelijk uit dan een sprinkhaan en ook is dit eten volledig geaccepteerd”.

Het merk Nochey staat voor gezond eten, op basis van insecten. Nochey staat voor no chemicals. Nochey bereidt het beste eten, van de beste kwaliteit. Biologisch met een overheerlijke smaak. De filosofie van Nochey is: ons voedsel is ten allen tijde gezond, lekker, milieuvriendelijk en betaalbaar.

Nochey BV – HEALTH NEVER TASTED SO GOOD

Over Frankk7421

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top