zaterdag, februari 22, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bouwkundige start eigen klusbedrijf in Hardinxveld Giessendam
Bouwkundige start eigen klusbedrijf in Hardinxveld Giessendam

Bouwkundige start eigen klusbedrijf in Hardinxveld Giessendam

  • Nederland
  • Arie van Lomwel ruilt zijn bureau in voor een Klusseniersbus. Vanaf 1 juli is hij beschikbaar voor alle klussen en verbouwingen in de omgeving van zijn woonplaats Hardinxveld Giessendam. Een aantal vragen aan deze startende ondernemer.
  • De Klussenier Arie van Lomwel
  • www.klussenier.nl
  • petravannorden@hetklushuis.nl

De Klussenier Arie van Lomwel

Vanwaar de stap om een eigen klusbedrijf te starten?

Ik wilde meer uitdaging en voldoening. Meer met mijn handen werken. Eigenlijk heb ik altijd naast mijn werk geklust. Alles wat hierbij komt kijken: de uitvoering van de klussen, de inkoop van het materiaal, het contact met de mensen en de vrijheid, vind ik mooi. Goedbeschouwd maak ik van mijn hobby mijn werk.

Waarom heeft u voor De Klussenier gekozen?

Het concept sprak mij direct aan en het eerste contact was ook meteen goed. Dit was precies waar ik naar op zoek was. Deze franchiseorganisatie biedt het totaalplaatje, bijvoorbeeld de landelijke naamsbekendheid en ondersteuning op meerdere onderdelen in de bedrijfsvoering. Daarnaast kan ik voor advies of een extra handje terugvallen op vakbekwame collega’s door heel Nederland.

Wat is uw specialiteit?

Klanten kunnen voor alle werkzaamheden bij mij terecht. Een kleine greep uit de mogelijkheden: Timmerwerk variërend van het vastzetten van een plint tot het realiseren van een nieuwe tuinberging, het plaatsen van keukens, badkamers, dakramen of een complete zolderverbouwing. Naast de professionele uitvoering van de werkzaamheden, vind ik het meedenken met de klant en hun wensen vertalen naar een bouwtechnisch plan ook erg belangrijk. Zonder die betrokkenheid zou mijn werk productiewerk worden.

Wat vindt u het leukste aan uw werk?

Klussen in mijn eigen huis is leuk maar een ander tevreden maken met een complete woningrenovatie of -verbouwing geeft mij nog veel meer voldoening. De afwisseling in mijn werk maakt het, het leukst. Alle onderdelen vanaf de tekentafel, de uitvoering, afwerking tot en met de oplevering vind ik mooi. Maar de kroon op het werk is toch de klant die helemaal tevreden is over het werk wat ik met mijn eigen handen heb afgeleverd.

Wilt u verder nog iets kwijt aan de mensen?

Woont u in de omgeving Hardinxveld Giessendam, Dordrecht en Gorinchem en heeft u een klus of verbouwing gepland? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Net als mijn collega Klusseniers geef ik vooraf een vrijblijvende offerte, reken ik geen voorrijkosten en klanten ontvangen 12 maanden garantie op de geleverde werkzaamheden. Ik ben bereikbaar op 06 – 41489457, 085 – 0020835 en via arievanlomwel@klussenier.nl. Kijk voor meer informatie op www.klussenier.nl.

Over Het KlusHuis

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top