maandag, juli 13, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / BRIC-landen dealmaking hotspots
BRIC-landen dealmaking hotspots

BRIC-landen dealmaking hotspots

  • Nederland
  • Opkomende markten, met name de BRIC-landen Brazilië, Rusland, India en China, zijn hard op weg hotspots voor fusies en overnames (M & A)-activiteit, een nieuw rapport heeft gevonden.
  • TMF Netherlands B.V.
  • http://www.tmf-group.com
  • carla.mendy@tmf-group.com
  • http://www.tmf-group.com/en/Media-Centre/News-Comments-and-Features/September-2013/BRIC-countries-dealmaking-hotspots

Uit onderzoek van de Boston Consulting Group blijkt dat de wereldwijde M & A-activiteit aan het versnellen is, met de opkomende markten ontvangende aandeel van de investeringen van de leeuw en zullen waarschijnlijk blijven doen in de nabije toekomst. De BRIC-landen goed voor 60% van alle opkomende dealactiviteit markt, met een op de vier M & A deals waarbij een koper of verkoper van een opkomende markt.

Dealmakers uit ontwikkelde landen kijken vooral te investeren in opkomende delen van de wereld naar energie en natuurlijke hulpbronnen gebruikt om hun economieën te voeden. De stijging van de vraag uit de middenklasse consumenten voor goederen is ook aantrekkelijk voor buitenlandse bedrijven als ze nieuwe markten in snelgroeiende gebieden te identificeren.

Opkomende markt dealmakers, omgekeerd, zijn op zoek naar technologie en management know-how te verwerven van ontwikkelde economieën. Veel BRIC-based verkrijgers zijn ook op zoek naar doelen in ontwikkelde economieën die kunnen dienen als platforms voor wereldwijde expansie, die het zichzelf in stand voordelen van de globalisering belicht.

“De zoektocht naar geavanceerde management kennis in combinatie met toegang tot de markt is in opkomst als een belangrijke motivatie voor uitgaande overnemers uit de BRIC-landen, met name China,” zei Jens Kengelbach, een BCG Partner en een co-auteur van het rapport. “Het is zelfs meer dan de overdracht van technologie als een M & A motivatie. Het management van bedrijven gericht door BRIC overnemers moet worden gegeven prikkels om de overdracht van het beheer van knowhow te bevorderen. ”

TMF Group heeft professionals gestationeerd in de hele wereld voor lokale knowhow op investeringsbeslissingen. Wij hebben juridische, HR-en payroll-en fiscalisten in opkomende en ontwikkelde landen, die kunnen de administratieve lasten te nemen uit de overzeese expansie, zodat u zich kunt concentreren op uw wereldwijde ambities.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top