dinsdag, januari 25, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Brinck levert 55.000 watermeters aan PWN
Brinck levert 55.000 watermeters aan PWN

Brinck levert 55.000 watermeters aan PWN

  • Nederland
  • Brinck Meettechniek levert tussen 2017 en 2019 55.000 watermeters aan het waterleidingbedrijf PWN in Noord-Holland. Er worden composiet watermeters geleverd. Na de looptijd van het contract is er een optie tot verlenging voor de jaren 2020 en 2021 met nog tweemaal levering van 20.000 watermeters.
  • Heijmans
  • info@heijmans.nl

Deze watermeters worden voornamelijk gebruikt voor vervanging bij huishoudens en klein zakelijk verbruik in Noord-Holland (met uitzondering van Amsterdam), daarnaast wordt een klein deel gebruikt voor nieuwbouw.

Brinck is geselecteerd op basis van Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI), met onder andere de hoogste score op het gebied van technische ondersteuning. Sinds december 2013 maakt Brinck onderdeel uit van Heijmans en richt zich op ontwikkeling, levering, controle en plaatsing van (slimme) water- en energiemeters.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top