maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Immigratie / Brochure EU arbeidsmigranten vernieuwd
Brochure EU arbeidsmigranten vernieuwd

Brochure EU arbeidsmigranten vernieuwd

  • Nederland
  • De brochure “Nieuw in Nederland Europese arbeidsmigranten” is geactualiseerd. Het is van belang dat nieuwkomers snel hun weg vinden in de Nederlandse samenleving. Deze brochure helpt hun hierbij.
  • Parlementair Documentatie Centrum
  • http://www.europa-nu.nl
  • nv201@pdc.nl
  • http://www.europa-nu.nl/id/vjckehr98cyy/nieuws/brochure_eu_arbeidsmigranten_vernieuwd?ctx=vhshnf7snxu9

In de brochure is brede basisinformatie voor arbeidsmigranten opgenomen voor de eerste maanden in Nederland. Hierbij moet u denken aan informatie over rechten en plichten, wonen, werken, belastingen, inschrijving in de Gemeentelijke Basisadministratie Persoonsgegevens (GBA), gezondheidszorg en instroom in scholen.

In de brochure wordt voor meer gedetailleerde informatie verwezen naar de websites van de diverse departementen en uitvoeringsorganisaties.

De brochure is beschikbaar in verschillende Europese talen. Deze anderstalige versies kunnen worden gedownload op de websites nieuw in Nederland en new in the Netherlands. Arbeidsmigranten krijgen deze brochure uitgereikt bij aanvraag van een sofinummer bij de Belastingdienst of bij inschrijving als niet-ingezetene (vanaf 2014).

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top