vrijdag, oktober 30, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Brug Trustees troeven tegenspoed te Pension Protection Fund voor ingenieursbureau regeling veilig in tweede poging
Brug Trustees troeven tegenspoed te Pension Protection Fund voor ingenieursbureau regeling veilig in tweede poging

Brug Trustees troeven tegenspoed te Pension Protection Fund voor ingenieursbureau regeling veilig in tweede poging

  • Nederland
  • Brug Trustees Limited, een volledige dochteronderneming van de wereldwijde advocatenkantoor Eversheds LLP is het pensioenstelsel van ingenieursbureau Stein Atkinson Stevig op de overdracht ervan naar het Pension Protection Fund (PPF) geadviseerd.
  • Bridge Trustees Limited
  • http://www.bridgetrustees.com
  • enquiries@bridgetrustees.com
  • http://www.bridgetrustees.com/news-and-publications/bridge-trustees-trumps-adversity-to-secure-pension-protection-fund-for-engineering-company-scheme-at-second-attempt/

Brug Trustees troeven tegenspoed te Pension Protection Fund voor ingenieursbureau regeling veilig in tweede poging. Brug Trustees Limited, een volledige dochteronderneming van de wereldwijde advocatenkantoor Eversheds LLP is het pensioenstelsel van ingenieursbureau Stein Atkinson Stevig op de overdracht ervan naar het Pension Protection Fund (PPF) geadviseerd.

Brug Toezicht is verheugd de beoordelingsperiode te hebben afgerond in acht maanden en in staat om te leveren meer dan 400 leden in de beveiliging van de PPF te zijn geweest. De regeling werd zwaar ondergefinancierd en het was de draagkracht van de werkgever om het te ondersteunen. De regeling had een moeilijke reis in zijn PPF. Voorafgaand aan de benoeming Bridge Trustee’s in 2010, werd een ingewikkelde verdeling transactie geprobeerd, de belangrijkste werkgever betaalde zo veel als het kon veroorloven en verliet de regeling.

Een nieuwe werkgever werd benoemd en vervolgens in insolventie te maken aan de regeling voor de PPF kwalificeren. Helaas is de technische stappen die nodig waren te laat ingezette en de regeling bleef achter met geen enkele werkgever en geen PPF ondersteuning. Dit resulteerde in veel ellende en onzekerheid voor de 400 leden, een aanzienlijke vordering op de voormalige adviseurs, (die nog steeds worden opgelost) en Bridge Trustees Limited hebben om de brokken te lijmen. De 400 leden waren erg bezorgd toen de regeling niet te kwalificeren voor PPF, maar iedereen is enorm opgelucht dat het PPF bescherming hadden zij recht op heeft eindelijk veilig gesteld.

Giles Orton, voorzitter van Bridge Trustees Limited en voorzitter van de Association of Corporate Trustees becommentarieerde:

“Deze zaak toont de put valt dat de complexe vereisten voor PPF binnenkomst surround – benadrukt nogmaals kort door de Olympic Airlines geval. Grote zorg en deskundigheid nodig is, vooral bij een poging de meer complexe PPF daling van transacties die zijn ontworpen om de werkgever in staat om de handel op, terwijl de winning van maximale waarde voor de regeling en de PPF verlaten.

“Bridge Trustees Limited is dankbaar voor de PPF, The Pensions Regulator en de lokale MP, de heer Gavin Williamson MP, voor hun hulp bij het bereiken van binnenkomst in de PPF na een tweede verdeling transactie, en de benoeming en vervolgens insolventie van alweer een nieuwe werkgever.”

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top