zondag, februari 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bruidsparen zeggen tegenwoordig ook ‘ja’ op het IJ
Bruidsparen zeggen tegenwoordig ook ‘ja’ op het IJ

Bruidsparen zeggen tegenwoordig ook ‘ja’ op het IJ

  • Nederland
  • Vanaf heden kunnen bruidsparen in de gemeente Amsterdam elkaar ook het ja-woord geven varend onder volle zeilen op het IJ. Het was al enige tijd mogelijk om letterlijk in het huwelijksbootje te stappen en de huwelijksplechtigheid aan de kade te laten plaatsvinden. Nu biedt NAUPAR stellen ook de mogelijk om al zeilend op het IJ in de echt te treden. Zelfs ’s nachts, als mensen daarom vragen.
  • NAUPAR | nautische partners
  • http://www.naupar.nl/actueel/jawoord-op-het-ij/
  • webteam@naupar.com
  • Amsterdam, 20 februari 2014 – Vanaf heden kunnen bruidsparen in de gemeente Amsterdam elkaar ook het ja-woord geven varend onder volle zeilen op het IJ. Het was al enige tijd mogelijk om letterlijk in het huwelijksbootje te stappen en de huwelijksplechtigheid aan de kade te laten plaatsvinden. Nu biedt NAUPAR stellen ook de mogelijk om al zeilend op het IJ in de echt te treden. Zelfs ’s nachts, als mensen daarom vragen.

Het mag weer wat meer zijn

Nu de economie weer langzaam aantrekt, mag het allemaal wel weer wat uitbundiger. Mensen willen weer laten zien dat het goed met ze gaat en een bruiloft is de ideale gelegenheid waar geliefden dit aan elkaar en aan hun gasten tonen. Een trouwdag op het water – met als hoogtepunt de huwelijksgeloften onder volle zeilen op het IJ of aan een Amsterdamse kade – is net een beetje specialer dan ‘gewoon’ in het stadhuis, de dierentuin of in een restaurant.

NAUPAR zorgt voor een bijzondere bruiloft

Op een goed bereikbare plaats in Amsterdam komt het bruidspaar, de gasten en de BABS (buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand) aan boord. Voor en na – en misschien wel tijdens – de officiële inzegening van het huwelijk kan een vaartocht worden gemaakt langs diverse bezienswaardigheden aan het IJ.

Waar start de vaartocht?

De opstaplocaties voor een bruiloft op het IJ zijn The Lighthouse op IJburg, voor de PTA (Passenger Terminal Amsterdam), in de Houthaven in het Westelijk Havengebied, naast het Muziekgebouw aan ´t IJ en langs de Sumatrakade.

Trouwen(s), het mag ook elders

Naast trouwen op het IJ of aan de Amsterdamse kades, biedt NAUPAR diverse andere locaties in Nederland aan. Zo kunnen bruidsparen in diverse gemeenten aan het IJsselmeer trouwen aan de kade, in de haven of onder volle zeilen op het IJsselmeer of de Waddenzee.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top