zaterdag, januari 23, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Maatschappelijke Organisaties / Bruisend Ginneken: Nog één weekend wachten!
Bruisend Ginneken: Nog één weekend wachten!

Bruisend Ginneken: Nog één weekend wachten!

  • Nederland
  • Op zaterdag 13 en zondag 14 december 2014 zal het mooie Ginneken weer volledig in het teken staan van de warme wintersferen, kerst en gezelligheid tijdens De Kerstmarkt in het Ginneken.
  • image001
  • Stichting Bruisend Ginneken
  • http://www.bruisendginneken.nl
  • info@bruisendginneken.nl

Het vertrouwde recept met de beste ingrediënten!

De overweldigende successen van voorgaande jaren met ongeveer 20.000 bezoekers bewijzen dat het evenement een geweldig winterfestival is waar inwoners van Breda en omgeving elkaar ontmoeten om samen te genieten. Het belooft ook dit jaar weer een geweldige editie te worden waarbij alle succesvolle ingrediënten van de afgelopen jaren terug komen zoals de optredens, theater en cultuur.

Alom genieten!

Zoals elk jaar zorgt Stichting Bruisend Ginneken ook tijdens deze 21e editie weer voor een gezellige markt, met veel aanbod waar het draait om zien, proeven en beleven! Jong en oud zal weer kunnen genieten van heerlijke hapjes, leuke activiteiten, gezellige mensen en prachtig gezang. Kunt u niet wachten? Geniet dan van de voorpret op onze Facebookpagina waar diverse Like & Win acties te vinden zijn. Ook kunt u hier alvast kennis maken met een aantal van onze deelnemers, vergeet de Facebookpagina dus niet te liken!

Hashtag De Kerstmarkt…

De Kerstmarkt in het Ginneken is natuurlijk ook online. Zo zijn we te volgen via de Facebookpagina Bruisend Ginneken en via Twitter @GinnekenBreda. Ook zijn we weer te volgen via de website www.bruisendginneken.nl.

De Kerstmarkt in het Ginneken is mogelijk door de intensieve samenwerking tussen Stichting Bruisend Ginneken en Bureau PEEN! | evenementen die bijblijven.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top