woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bruna verruimt besteltijd voor levering volgende dag
Bruna verruimt besteltijd voor levering volgende dag

Bruna verruimt besteltijd voor levering volgende dag

  • Nederland
  • Bruna verschuift de uiterlijke tijd om een bestelling te doen en de volgende dag geleverd te krijgen.
  • Bruna BV
  • http://www.bruna.nl
  • info@bruna.nl

Konden klanten er tot nu toe op rekenen dat ze hun boek of cadeau de volgende dag in huis hadden als ze voor 18:00 uur online bestelden, vanaf vandaag kan dat bij een aanschaf tot 23:00 uur.

De verruiming komt tegemoet aan de wensen en leefpatronen van klanten die graag snel iets geleverd krijgen, maar pas ‘s avonds de tijd hebben nog even achter de computer te kruipen of een tablet te gebruiken om een bestelling te doen. Al eerder heeft Bruna haar dienstverlening verbeterd door altijd gratis verzending aan te bieden. Ook kunnen klanten de producten die ze bestellen in een winkel naar keuze ophalen.

“Er is geen betere service in de markt dan de mogelijkheden die Bruna biedt rond de levering van bestellingen,” licht algemeen directeur Peter Brouwer toe. “Het draait bij ons niet alleen om het assortiment, maar ook om beleving. Wij willen onze klanten dus op een excellente manier bedienen, in combinatie met een kwalitatief hoogstaand en gevarieerd aanbod van onze producten. Dat komt zowel in de winkels als op Bruna.nl en onze BrunaTablisto-app terug.”

Klanten kunnen alle voorwaarden voor levering van een bestelling terugvinden op http://actie.bruna.nl/gratis-verzending

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top