woensdag, juli 15, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Bruno Mars komt naar de Ziggo Dome op 9 mei 2017!
Bruno Mars komt naar de Ziggo Dome op 9 mei 2017!

Bruno Mars komt naar de Ziggo Dome op 9 mei 2017!

  • Nederland
  • Op 9 mei 2017 komt Bruno Mars met zijn 'The 24K Magic World Tour' naar de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor dit concert start op maandag 21 november om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl.
  • Ziggo Dome
  • info@ziggodome.nl

Bruno Mars won meerdere Grammy Awards en werd 20 keer genomineerd voor een Grammy. Daarnaast verkocht hij wereldwijd meer dan 170 miljoen singles en ruim 26 miljoen albums, wat hem een van de bestverkopende artiesten aller tijden maakt. De zanger, componist, producer, regisseur en muzikant stond recent nog aan de top in de hitlijsten met de wereldhit ‘Uptown Funk’. Het nummer schreef geschiedenis als de langste Billboard ‘Hot 100′ Single van de laatste 6 jaar en was de tiende single in het 57-jarig bestaan van de hitlijst die maar liefst 14 weken op nummer 1 stond. De wereldhit won bovendien talloze onderscheidingen, waaronder 3 Grammy Awards.

 

Afgelopen februari keerde Mars terug op het podium van de Super Bowl Halftime Show om daar op te treden naast niemand minder dan Beyoncé en Coldplay. Zijn eigen historische optreden uit 2014 schreef binnen de NFL geschiedenis als de op één na best bekeken Super Bowl Halftime Show ooit met een record aantal van 115,3 miljoen kijkers. Volgens Billboard scoorde Mars zijn eerste vijf ‘Hot 100′-singles sneller dan elke mannelijke artiest behalve Elvis Presley.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top