zaterdag, maart 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / BT NETWERK ONDERSTEUNT GROEI VAN VARO
BT NETWERK ONDERSTEUNT GROEI VAN VARO

BT NETWERK ONDERSTEUNT GROEI VAN VARO

  • Nederland
  • Nieuw hybride netwerk ondersteunt digitale transformatie van vooraanstaande Europese olieproducent
  • BT NETWERK
  • dennis.doodeman@bt.com

BT kondigt vandaag een nieuw contract aan met VARO, actief in de raffinage, opslag en distributie van olieproducten, om 55 locaties in Zwitserland, Duitsland en de Benelux met elkaar te verbinden.

VARO koopt ruwe olie in van over de hele wereld, verwerkt het in zijn raffinaderijen in Zwitserland en Duitsland en distribueert benzine, diesel, vliegtuigbrandstof en brandstof voor het verwarmen van huizen in Noordwest Europa. De onderneming heeft naadloze en betrouwbare verbindingen nodig tussen zijn distributieterminals, raffinaderijen, opslaglocaties, datacenters en kantoorlocaties.

Om aan VARO’s behoefte aan veiligheid en betrouwbaarheid tegemoet te komen, heeft BT een zeer robuust hybride netwerk ontworpen, dat BT’s IP Connect netwerk combineert met high performance internetverbindingen. Elke locatie zal met twee aparte lijnen worden aangesloten om een zo hoog mogelijke beschikbaarheid te realiseren.

David Newton, CIO bij VARO, zegt: “Door het netwerk bij één enkele leverancier onder te brengen, vereenvoudigen we onze dagelijkse operatie. Het nieuwe, geharmoniseerde netwerk zal ons flexibeler maken en een solide platform vormen van waaruit we nieuwe diensten kunnen uitrollen die onze groei ondersteunen.”

Chet Patel, President Continental Europe, zegt: “Ik ben trots dat VARO, een belangrijke speler in de olie-industrie, heeft besloten de levering van zijn bedrijfskritische netwerkdiensten aan BT toe te vertrouwen. Ons wereldwijde netwerk ondersteunt de digitale ambities van toonaangevende grote multinationals. We kijken ernaar uit om VARO te helpen zich om te vormen naar een meer digitaal bedrijf.”

David Newton, bron: VARO Energy

EINDE

Voor meer informatie:

BT 
Dennis Doodeman, PR & Corporate Relations, Benelux & Nordics
Tel. +31 88 212 5194
E-Mail: dennis.doodeman@bt.com

Edelman
Danielle Vreeken, Senior Account Executive
Tel. + 31 20 5042 516
E-Mail: danielle.vreeken@edelman.com

Over VARO
VARO is actief in de raffinage, opslag en distributie van olieproducten voor de markt in Noordwest Europa. De onderneming heeft een raffinaderij in het Zwitserse Cressier en een minderheidsbelang in de Bayernoil raffinaderij in Zuid-Duitsland. Daarnaast beschikt het over opslag-, distributie- en marketing activiteiten in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Tot de aandeelhouders van VARO behoren investeringsmaatschappij Reggeborgh, Carlyle International Energy Partners, een fonds dat deel uitmaakt van de Carlyle Group, een bedrijf dat wereldwijd actief is als fondsbeheerder, en Vitol, een onderneming die zich internationaal bezighoudt met energie en grondstoffen.Raadpleeg voor meer informatie over VARO: www.varoenergy.comOver BT

BT stelt zich ten doel de kracht van communicatie in te zetten voor een betere wereld. BT is één van ‘s werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen en is actief in 180 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de wereldwijde levering van netwerkgebaseerde IT-diensten; lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten aan zijn klanten voor thuisgebruik, op kantoor en onderweg; producten en diensten op het gebied van breedband, TV en internet, alsook convergente vast/mobiele producten en diensten. BT bestaat uit zes klantgerichte divisies: Consumer, EE, Business and Public Sector, Global Services, Wholesale and Ventures, en Openreach.In het boekjaar dat eindigde op 31 maart 2017, rapporteerde BT Group een omzet van 24.062 miljoen Britse pond met een winst voor belasting van 2.354 miljoen Britse pond.British Telecommunications plc (BT) is een volledige dochteronderneming van BT Group plc waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group zijn verzameld. BT Group plc is genoteerd aan de effectenbeurzen van Londen en New York. Bezoek voor meer informatie www.btplc.com.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top