dinsdag, januari 25, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bureau PEEN! evenementen die bijblijven
Bureau PEEN! evenementen die bijblijven

Bureau PEEN! evenementen die bijblijven

  • Nederland
  • Een zelfde evenement, een nieuwe naam! Na de succesvolle ‘Goodies and Foodies’ evenementen in 2014 gaat Bureau PEEN! | evenementen die bijblijven verder met een zelfde evenementenreeks onder een andere naam ‘Spullen & Smullen, eerlijk en heerlijk’! De eerste editie zal plaatsvinden op zondag 3 mei in het Chassé Park in Breda.
  • Bureau PEEN!
  • http://www.peenonline.nl
  • info@bureaupeen.nl

Bureau PEEN! | evenementen die bijblijven was in 2014 intensief betrokken bij de geslaagde organisatie van de evenementen ‘Goodies en Foodies’ in Breda. Waar ‘Goodies and Foodies’ dit jaar voor Bureau PEEN! ophoudt, gaat ‘Spullen & Smullen, eerlijk en heerlijk’ verder! Bureau PEEN! is inmiddels gestart met de organisatie van ‘Spullen & Smullen, eerlijk en heerlijk’. Op zondag 3 mei zal de eerste editie van start gaan onder de noemer ‘Vier het Voorjaar’, in het Chassé Park in Breda (achter het Bredaas Museum).

‘Spullen & Smullen, eerlijk en heerlijk’?

‘Spullen & Smullen’, waar het genieten van het eerlijke en heerlijke leven in haar vele vormen letterlijk en figuurlijk voor u wordt uitgestald. ‘Spullen & Smullen’ is de leukste Lifestyle- en Cultuurmarkt van Breda en verre omgeving met een geweldig aanbod van creatieve producten als mode, sieraden, vintage, kunst, producten voor huis en tuin, eten en drinken, muzikale optredens, komedie en straattheater. Het is een evenement voor het hele gezin, een prachtige mix voor jong en oud. Geïnteresseerde bedrijven kunnen zich inschrijven voor de verschillende edities van ‘Spullen & Smullen, eerlijk en heerlijk’ via www.boekuwstandbijbureaupeen.nl!

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top