woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bureau PEEN!: Genieten van het heerlijke zondagmiddag gevoel tijdens Spullen & Smullen!
Bureau PEEN!: Genieten van het heerlijke zondagmiddag gevoel tijdens Spullen & Smullen!

Bureau PEEN!: Genieten van het heerlijke zondagmiddag gevoel tijdens Spullen & Smullen!

  • Nederland
  • Komende zondag 3 mei kan je genieten van een heerlijke zondagmiddag tijdens de eerste editie van de relaxte lifestylemarkt Spullen & Smullen in het Chassé Park in Breda. Het is een prachtige mix aan stands van unieke Spullen zoals moderne kleding en hippe accessoires en heerlijke happen om van te Smullen! Naast de prachtige stands kan je zondag ook genieten van relaxte muziek en verrassend straattheater!
  • Bureau PEEN!
  • http://www.peenonline.nl
  • info@bureaupeen.nl

Op het podium in het hart van de markt zorgt DJ Raphael Preserva met zijn flexe en loungy muziek voor het heerlijke luie zondagmiddaggevoel en de vierkoppige band Feelgood brengt een mix van hedendaagse hits en onbekende pareltjes in een ‘zomers jasje’. Ook straattheateract de Speelman Eduardo L. Capstok komt met zijn minicircus naar het Chassé Park. Het kleinste circus ter wereld, maar met de grootste artiesten!

Het evenement is een ontspannen, leuk, gezellig en plezierig festijn en wordt gehouden van 12.00 uur tot 20.00 uur in het Chassé Park in Breda (achter het Breda’s Museum). Daar moet je bij zijn!

Spullen & Smullen is te volgen via Twitter @SpullenSmullen en Facebook @Spullenensmullen. Hier worden ook de deelnemers bekend gemaakt voorafgaand aan het event.

Wat? Spullen & Smullen – Vier het Voorjaar
Wanneer? Zondag 3 mei
Hoe laat? 12.00 uur – 20.00 uur
Waar? Chassé Park, Breda
Vrije entreeGenieten van het heerlijke zondagmiddag gevoel tijdens Spullen & Smullen!

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top