dinsdag, april 23, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bureau PEEN!: Laat u inspireren tijdens Kampeerbelevenis Noord-Holland!
Bureau PEEN!: Laat u inspireren tijdens Kampeerbelevenis Noord-Holland!

Bureau PEEN!: Laat u inspireren tijdens Kampeerbelevenis Noord-Holland!

  • Nederland
  • Op 14 en 15 maart vindt Kampeerbelevenis Noord-Holland 2015 plaats. Dit evenement wordt jaarlijks georganiseerd door Bureau PEEN! |evenementen die bijblijven in samenwerking met Caravanboulevard Heerhugowaard. De showrooms en de buitenterreinen van Caravanboulevard staan volledig in het teken van de diversiteit die kamperen te bieden heeft.
  • Kampeerbelevenis
  • http://www.kampeerbelevenis.nl
  • info@kampeerbelevenis.nl

Door de variëteit aan exposanten en aanwezige merken op Kampeerbelevenis Noord-Holland kunnen bezoekers zich volledig voorbereiden op hun volgende kampeervakantie(s). Tijdens het evenement is er aandacht voor de allernieuwste kampeersnufjes en staan kamperen en reizen centraal. Tal van campings, caravan- en camperdealers, dagrecreatiebedrijven en aanbieders van kampeerartikelen zullen hun opwachting maken.

Tijdens Kampeerbelevenis Noord-Holland 2015 staat de kampeerliefhebber centraal. Het weekend van 14 en 15 maart biedt Kampeerbelevenis tal van activiteiten, workshops en demonstraties in de nieuwste innovaties, trends en ontwikkelingen op het gebied van vakantiebesteding in binnen- en buitenland en de hierbij behorende kampeermiddelen. Dit jaar zal er nóg meer te zien, te voelen en te beleven zijn! Een heerlijke plek om uw vakantie uit te stippelen.

Tijdens de beurs worden er ook presentaties geven, bijvoorbeeld over de mooiste vakantiegebieden en over de nieuwste technische snufjes op het gebied van kamperen. Houdt onze site in de gaten voor het programma!

Meer informatie over Kampeerbelevenis Noord-Holland is te vinden op www.kampeerbelevenis.nl. Daarnaast zijn de laatste ontwikkelingen te volgen via Twitter @KBLTweets en Facebook @Kampeerbelevenis.

Kampeerbelevenis Holland is onderdeel van een landelijk Instore Expo Concept.

Wat? Kampeerbelevenis Noord-Holland 2015
Wanneer? Zaterdag 14 en zondag 15 maart 2015
Hoe laat? 10.00u – 17.00 uur
Waar? Caravanboulevard Heerhugowaard, Pascalstraat 3, 1704 RD Heerhugowaard
Gratis entree en parkeren

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top