woensdag, november 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bureau PEEN!: Picknick in het Park bij Spullen & Smullen aankomend weekeinde!
Bureau PEEN!: Picknick in het Park bij Spullen & Smullen aankomend weekeinde!

Bureau PEEN!: Picknick in het Park bij Spullen & Smullen aankomend weekeinde!

  • Nederland
  • Komende zondag 7 juni wordt het genieten in het Chassé Park in Breda tijdens Spullen & Smullen! De weergoden zijn ons goedgezind, de standhouders zijn er helemaal klaar voor en de DJ en band staan te trappelen. Kortom, je hebt geen reden om de tweede editie van het lekkerste en leukste uitje van Breda en omstreken te missen!
  • Bureau PEEN!
  • http://www.peenonline.nl
  • info@bureaupeen.nl

De standhouders staan zondag voor je klaar met kekke kleding, imposante interieuritems en hippe hebbedingetjes. Tijdens de editie Proef het Park op zondag wordt er ingezoomd op het aanbod voor de man en natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht met heerlijke happen om te proeven.

Wij zorgen voor goed weer, lekker drankje, prima hapje en een goed muziekje van The Crying Carlalas en DJ Raphael Preserva. Het enige wat jij hoeft te doen is je goede humeur en een gezellig picknickkleedje mee te nemen! Vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur zorgt Spullen & Smullen voor je heerlijke zondagmiddaggevoel, natuurlijk vrij toegankelijk in het Chassé Park in Breda (achter het Breda’s Museum en MEZZ).

Spullen & Smullen is te volgen via Twitter en Facebook.

Wat? Spullen & Smullen – Proef het Park
Wanneer? Zondag 7 juni
Hoe laat? 12.00 uur – 20.00 uur
Waar? Chassé Park, Breda (achter het Breda’s Museum en MEZZ)

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top