zondag, februari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bureau PEEN! Proeven in het Chassé Park tijdens Spullen & Smullen op 7 juni!
Bureau PEEN! Proeven in het Chassé Park tijdens Spullen & Smullen op 7 juni!

Bureau PEEN! Proeven in het Chassé Park tijdens Spullen & Smullen op 7 juni!

  • Nederland
  • De eerste editie van de lifestylemarkt Spullen & Smullen 2015 is een feit! Het weer liet een beetje afweten op zondag 3 mei. Door de regenbuitjes heen kijken we terug op een succesvolle eerste keer. Op naar de volgende edities op 7 juni en 12 juli. Er is nog plaats. Wacht niet langer en boek nu via www.bureaupeen.nl.
  • Bureau PEEN!
  • http://www.peenonline.nl
  • info@bureaupeen.nl

Op zondag 7 juni kan in het Chassé Park (achter Breda’s Museum en MEZZ) worden geproefd van allerhande heerlijke happen en van kekke kleding, imposante interieuritems en hippe hebbedingetjes. Naast de prachtige stands kun je tijdens dit lekkerste en leukste uitje van Breda en omstreken genieten van relaxte muziek en verrassend (straat)theater!

Ditmaal staan de fenomenale The Crying Carlalas en DJ Raphael Preserva in de line-up. Beide acts zijn van de partij om jou te voorzien van het heerlijk ontspannen zondagmiddaggevoel. Naar een passende theatermaker zijn wij nog op zoek. Ideeën?

De tweede editie ‘Proef het Park’ wordt gehouden zondag 7 juni van 12.00 uur tot 20.00 uur, natuurlijk in het Chassé Park in Breda (achter het Breda’s Museum en MEZZ).

Spullen & Smullen is te volgen via Twitter @SpullenSmullen en Facebook @Spullenensmullen. Hier worden ook de deelnemers en het entertainment bekend gemaakt voorafgaand aan het evenement.

Wat? Spullen & Smullen – Proef het Park
Wanneer? Zondag 7 juni
Hoe laat? 12.00 uur – 20.00 uur
Waar? Chassé Park, Breda (achter het Breda’s Museum en MEZZ)
Vrije entree

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top