maandag, februari 24, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Bureau PEEN!: Vier het voorjaar in hartje Breda!
Bureau PEEN!: Vier het voorjaar in hartje Breda!

Bureau PEEN!: Vier het voorjaar in hartje Breda!

  • Nederland
  • Nabij het centrum van bourgondisch Breda gaat op zondag 3 mei aanstaande de lekkerste em lekkerste lifestylemarkt Spullen & Smullen van start met de editie Vier het Voorjaar. In het Chassé Park (achter het Bredaas Museum) in Breda worden tijdens dit evenement unieke Spullen uitgestald en zijn er heerlijke happen om te Smullen!
  • Bureau PEEN!
  • http://www.peenonline.nl
  • info@bureaupeen.nl

Spullen & Smullen is een relaxte lifestylemarkt waar je loopt langs prachtige stands met moderne kleding, hippe accessoires voor in huis en tuin en ook vintageproducten ontbreken niet. Daarnaast kan er ook verrukkelijk gegeten en geproefd worden. Op het evenement is het onder het genot van een hapje en drankje genieten van live muziek en theater. Vergeet ook vooral je picknickmatje niet!

Spullen & Smullen is hét evenement om met vrienden en kinderen naar toe te gaan! De mix van deelnemers en bezoekers maakt het tot een ontspannen, leuk en plezierig festijn. Het evenement wordt gehouden van 12.00 uur tot 20.00 uur.

Spullen & Smullen is te volgen via Twitter @SpullenSmullen en Facebook @Spullenensmullen. Hier worden ook de deelnemers bekend gemaakt voorafgaand aan het event.

Wat? Spullen & Smullen – Vier het Voorjaar
Wanneer? Zondag 3 mei
Hoe laat? 12.00 uur – 20.00 uur
Waar? Chassé Park, Breda
Vrije entree

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top