donderdag, december 12, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Business as usual voor multinationale bedrijven in Cyprus
Business as usual voor multinationale bedrijven in Cyprus

Business as usual voor multinationale bedrijven in Cyprus

  • Nederland
  • De ongekende besluit van de Eurogroep van landen om een​kapsel op deposito's in Cyprus voorstellen schokgolven door de Europese Unie. Ongeacht of het kapsel op zijn plaats wordt gezet, is het zeker dat de Cyprus banksector nooit meer hetzelfde zal zijn.
  • TMF Fundadministrators B.V.
  • http://www.tmf-group.com
  • carla.mendy@tmf-group.com
  • http://www.tmf-group.com/en/Media-Centre/Press-Releases/Business-as-usual-for-multinational-companies-in-Cyprus

Wat betekent dit voor de toekomst van de internationale financiële sector in Cyprus? Ondanks het slechte nieuws, dienstverleners in de sectoren fiscale, boekhoudkundige en juridische diensten rapporteren over nieuwe klanten en extra investeringen in Cyprus. Bijvoorbeeld wereldwijde aanbieders van producten en diensten aan de energie-industrie verder te gaan met hun investeringen in Cyprus in afwachting van de verdere ontwikkeling van de olie-en gasvoorraden van Cyprus.

Cyprus is en blijft de belangrijkste business hub voor investeringen tussen Europa en de rest van EMEA. Zelfs met een vennootschapsbelastingtarief van 12,5% Cyprus blijft een van de laagste belastingtarieven in Europa, en zeer aantrekkelijk voor private equity fondsen, beursgenoteerde bedrijven en grote financiële instellingen te zijn.

De traditionele functies die Cyprus hebben gemaakt een aantrekkelijke structurering bestemming blijven effectief ongewijzigd; ondermeer Cyprus heeft in plaats 47 dubbelbelastingverdragen, bedrijven genieten van een volledige deelname vrijstelling op meerwaarden en dividenden, en er is geen roerende voorheffing op dividenden, interesten en royalties.

Alex Hooft van Huysduynen, Managing Director van TMF Group Cyprus, zei: “In de afgelopen paar dagen hebben we aan verschillende multinationale bedrijven gevestigd in Cyprus hebben gesproken. Het is mij duidelijk dat deze bedrijven niet de binnenlandse bancaire crisis beschouwen als een belemmering voor hun investeringen in en door Cyprus en dat het bedrijfsleven zal blijven zoals gewoonlijk. ”

Kypros Ioannides, partner van Nicosia gebaseerde bedrijfs advocatenkantoor Hadjianastassiou, Ioannides LLC zei: “Het Cyprus banksysteem en haar corporate structuren zijn duidelijk gescheiden. De recente onzekerheid over de banksector heeft geen invloed op de vraag naar kwaliteit van juridische en professionele diensten van bedrijven en financiële instellingen met het structureren van projecten en directe investeringen waarmee Cyprus bedrijven. “

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top