donderdag, januari 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Buurtbewoners openen vernieuwde DekaMarkt Haarlem Anthony Fokkerlaan
Buurtbewoners openen vernieuwde DekaMarkt Haarlem Anthony Fokkerlaan

Buurtbewoners openen vernieuwde DekaMarkt Haarlem Anthony Fokkerlaan

  • Nederland
  • Vanmorgen hebben twee vaste klanten in Haarlem de verbouwde DekaMarkt op de Anthony Fokkerlaan geopend. Ze zijn bijna buren van de winkel.
  • www.detailresult.nl
  • vragen@detailresult.nl

De opening werd gedaan door mevrouw Weyland en De Graaf. De dames kennen elkaar en zijn klanten van het allereerste uur.

Supermarktmanager Pim de Leeuw: “Het was een logische keuze om juist buurtbewoners uit te nodigen de winkel te openen. Mevrouw Weyland is een trouw deelnemer van activiteiten die in samenwerking met de Schoterhof worden georganiseerd. Mevrouw De Graaf woont in het zorgcentrum. Het ligt aan het plein voor onze winkel en heeft een belangrijke buurtfunctie. Veel bewoners zijn vaste klanten en zijn trots dat ze nog mobiel genoeg zijn om ‘hun’ DekaMarkt regelmatig te bezoeken.”

Om de opening te vieren werden alle bewoners van Schoterhof getrakteerd op petit fourtjes.

De winkel is helemaal opgefrist. Parkeren is gratis. De winkel is zeven dagen per week geopend.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top