maandag, januari 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / cao-onderhandelingen KLM in teken van Perform 2020 en groei
cao-onderhandelingen KLM in teken van Perform 2020 en groei

cao-onderhandelingen KLM in teken van Perform 2020 en groei

  • Nederland
  • KLM moet eenvoudiger, goedkoper en sneller worden. De eerste resultaten zijn in 2015 bereikt en zijn de eerste stap op weg naar het verdere herstel van KLM. KLM is er nog niet en het is cruciaal door te zetten op de ingeslagen weg. Dit betekent dat KLM ook vervolgstappen moet maken op het gebied van arbeidsvoorwaarden.
  • KLM
  • info@klm.com

cao 2016
De kosten moeten verder omlaag en de inkomsten moeten omhoog. Pas dan is het mogelijk om verder te blijven groeien en de nu geplande investeringen ook echt te kunnen doen. Met investeringen in de klant, het product, maar óók in de medewerkers. Investeren in materieel, digitalisering en werkomstandigheden. Groei is belangrijk voor KLM en betekent werkgelegenheid. De salarissen bij KLM liggen ten opzichte van de concurrenten vaak hoger. Alternatieven zoals uitbesteden of salarisverlaging zouden vervelender zijn voor de medewerkers. Voor de komende cao staan de doelstellingen van Perform 2020 centraal: een verlaging van de kosten per eenheid van anderhalf procent per jaar en een verhoging van de productiviteit van vier procent per jaar.

Vervolgproces
Op woensdag 18 en donderdag 19 mei en op donderdag 2 en vrijdag 3 juni staat het vervolg van het cao-overleg tussen KLM en de bonden gepland.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top