donderdag, januari 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Caribisch zomerzeilweekend op de Waddeneilanden
Caribisch zomerzeilweekend op de Waddeneilanden

Caribisch zomerzeilweekend op de Waddeneilanden

  • Nederland
  • Ja hoor! Het is alweer bijna zo ver… Over ongeveer 3 weken start het Caribische zomerzeilweekend op de mooie Pouwel Jonas. Een weekend (15 – 17 juli) lang bent u omringd door goede muziek, lekkere drankjes en een uitgebreide barbecue. En dat allemaal aan boord van een authentiek zeilschip! Meer heeft u niet nodig, toch?!
  • Caribische Sferen
  • NAUPAR
  • webteam@naupar.com

Het zomerzeilweekend
Dit individuele zomerzeilweekend is er eentje om nooit te vergeten; aan boord van de Pouwel Jonas geniet u van een volledig verzorgd weekend. Het ideale arrangement voor zon-, zee- en zeilliefhebbers. Waarheen vaart u dan? Naar de Waddeneilanden!

  • Opstappen vrijdagavond 15 juli, Harlingen
  • Gezelschap: een groep individuele reizigers
  • Zet koers richting een van de Waddeneilanden
  • Zeilervaring niet nodig!

Wat is de planning?
Op vrijdagavond 15 juli komt u aan boord van de Pouwel Jonas, waar u kennismaakt met de schipper, de bemanning en de andere gasten. Breng uw bagage naar uw hut en start uw weekend van een lekker welkomstdrankje. Een goed begin is immers het halve werk! De volgende dag worden na een uitgebreid ontbijt de trossen los gegooid.

Het ruime sop
Op naar de Waddeneilanden! In de loop van de middag komt de Pouwel Jonas aan in de haven van Vlieland of Terschelling. U heeft alle tijd om het eiland te voet of per fiets te verkennen. ’s Avonds gaat aan boord de barbecue aan en na afloop kan er tot in de late uurtjes aan dek worden gedanst onder het genot van de lekkerste cocktails. De volgende dag vaart u weer terug, zodat het Caribische zomerzeilweekend ten einde komt. Hopelijk tot volgend jaar!

Bekijk snel het arrangement en geniet van de Caribbean in Nederland.

Caribische Sferen

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top