zondag, februari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Carlsson en Vredestein verlengen samenwerkingscontract
Carlsson en Vredestein verlengen samenwerkingscontract

Carlsson en Vredestein verlengen samenwerkingscontract

  • Internationale
  • Op 3 december zetten Duitse autoveredelaar Carlsson en het Nederlandse bandenmerk Vredestein hun handtekening onder een contract waarmee de partijen hun samenwerking voor drie jaar verlengen. De samenwerking is onderdeel van het Premium Styling by Vredestein-concept en leverde al zeer bijzondere door Carlsson gestylede modellen van Mercedes-Benz op. De komende jaren gaat de samenwerking in de hoogste versnelling verder waarbij gefocust wordt op de ontwikkeling van meer nieuwe modellen zoals de nieuwe Mercedes-Benz S, E en ML. Vredestein wordt binnen de samenwerking als strategische bandenpartner bij Carlsson verkocht en gepromoot.
  • 7787e5717b47e9129b65cbaf2b819322-296x287
  • Vredestein
  • http://www.vredestein.com
  • customer.nl@apollovredestein.com
  • http://www.vredestein.com/autobanden/nieuws?Lang=nl-NL

Partners in technologie en stijl

Bij de start van de samenwerking in januari 2010 was Apollo Vredestein verheugd over de mogelijkheden die de partnerschap bracht op het gebied van beurzen, pers en reclame. Een kleine vier jaar later heeft de samenwerking zeer opzienbarende projecten opgeleverd en is de samenwerking tussen de twee sterker dan ooit. Met creaties als de Carlsson Mercedes-Benz GL, ML, CLS, S en CLA toont de autostyler niet alleen haar exclusieve gevoel voor stijl. De sterke motoren en innovatieve Duitse ingenieurskunst zorgen ervoor dat de modellen ook uitblinken in rijprestatie. De luxe, sportieve Carlsson-creaties vragen daarmee ook het uiterste van de banden. Het Premium Styling by Vredestein-concept biedt, dankzij de ingenieurs van Apollo Vredestein en de handtekening van topdesigner Giugiaro, Ultra High Performance-banden die optimale prestaties leveren die bij deze supercars passen. Partners in technologie en stijl dus!

Premium Styling by Vredestein

Het Premium Styling by Vredestein-concept is het resultaat van jarenlange, intensieve samenwerking tussen Vredestein en diverse gerenommeerde partners in de auto-industrie. Het Italiaanse designhuis Giugiaro – al 16 jaar partner van het bandenmerk – is medeverantwoordelijk voor het ontwerp van de profielen binnen het concept. Ook de in 2013 geïntroduceerde Ultrac Vorti R en Wintrac xtreme S zijn van de hand van deze topdesigner. Daarnaast werkt Vredestein samen met verschillende premium autostylers. Deze samenwerking heeft ertoe geleid dat de meest vooruitstrevende technologie én de beroemde Apollo Vredestein-veiligheidsaspecten die de creaties van deze veredelaars vereisen, bij iedere band worden gegarandeerd.

Carlsson

De door Carlsson gestylde modellen van Mercedes-Benz baren bij nagenoeg elke presentatie groot opzien, in de vakwereld én bij de absolute autoliefhebber. Naamgever van het bedrijf is de Zweedse coureur Ingvar Carlsson die vooral in het rallyteam van Mercedes-Benz successen wist te behalen. De heren achter het succes van de auto’s met de ster zijn de broers Rolf en Andreas Hartge, die het bedrijf in 1989 oprichtten. Het chique en toch sportieve design maakt iedere Carlsson-creatie tot een absoluut collector’s item.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top