woensdag, oktober 24, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / CaseNine benoemt Business Development Manager
CaseNine benoemt Business Development Manager

CaseNine benoemt Business Development Manager

  • Nederland
  • CaseNine, bouwer van de CaseNine l Legal app, benoemt Gerwin Tromp tot Business Development manager. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor het vergroten van het bereik van de producten en diensten van CaseNine en de ontwikkeling van nieuwe doelmarkten.
  • Casenine
  • Casenine.com
  • gerwintromp@casenine.com
  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Maudy van Eldik, Maudyvaneldik@casenine.comAmersfoort, 26 februari 2015 – Amersfoort, 26 februari 2015 – CaseNine, bouwer van de CaseNine l Legal app, benoemt Gerwin Tromp tot Business Development manager. In deze functie zal hij verantwoordelijk zijn voor het vergroten van het bereik van de producten en diensten van CaseNine en de ontwikkeling van nieuwe doelmarkten.

CaseNine benoemt Business Development Manager

“Vandaag zorgen we met de speciaal ontworpen app voor een omwenteling in de juridische markt. Met behulp van bewezen technologie kan onze app als een dienst worden aangeboden. Onze app maakt de overige IT overbodig ,” zegt Erik Koridon CEO van CaseNine. “Gezien het succes dat we momenteel hebben met onze legal app is het tijd om ons team uit te breiden. Gerwin vormt een goede toevoeging aan onze organisatie.”

Gerwin is de afgelopen zeven jaar werkzaam geweest al business consultant  in de business to business software markt. Hierbij was hij mede verantwoordelijk voor de end-user experience van de verschillende applicaties. “Wat mij vooral aanspreekt in CaseNine is dat zij daadwerkelijk de eindgebruiker centraal stellen bij het ontwikkelen van applicaties. Veel bedrijven zeggen dit te doen, maar in praktijk pakt dit toch vaak anders uit. CaseNine neemt zelfs voorwaarden rond de Happy Customer op in de overeenkomsten met klanten, dat is echt uniek.”

Over CaseNine

CaseNine, opgericht in 2011 en “born-in-cloud”, is een ontwikkelaar en aanbieder van business apps met een focus op dossier gericht werken. Deze apps werken volgens het principe dat de functionaliteit voor iedereen op ieder device op ieder gewenst moment beschikbaar is. De app heeft tot gevolg dat de efficiency 30% verbetert en doorgaans de werkplekkosten tot 50% terugbrengt. Met klanten in de advocaten-branche, zorgsector en scholen heeft CaseNine de reputatie opgebouwd gericht te zijn op Happy Users en daarmee blije klanten.

Over Casenine

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top